prosim pomooooc jailbreak 4.3.3 iphone 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné prosim pomooooc jailbreak 4.3.3 iphone 4

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    paces31
    Účastník (Participant)

cawte spravil som jb na moj iphone 4g v pohode všetko aj cydiu mam spravil som si instalous ešte nainstaloval par hier rano sa mi pokazil neviem čo to bolo ,pipalo mi niečo ze nejde ipa alebo čo vymazal som hackulo a chcel znova nainstalovat lenze ked chcem tu stranku cydia.hackulo.us ulozit napise mi že verification error the request timed out a vobec sa mi to neprida do tých sources prosim pomoc skusal som aj znova instalovat cydiu nič stale ten error vopred dakujem je to verzia 4.3.3 všetko je v poho okrem toho instalousu

denton
    Účastník (Participant)

posral si to :) a nielen tvoj iphone, ale aj tento prispevok, ktory je az tak nechutne hrozny a plny chyb, ze citat to co si napisal je utrpenie pre normalneho cloveka.

scenic
    Účastník (Participant)

Asi restore celeho telefonu a neobnovit z backup-u

nopl
    Účastník (Participant)

Podla mna jediny problem je to, ze ten hackulo ma problem… Treba najst iny zdroj

jigga1411
    Účastník (Participant)

To ze nejde IPA si vobec nemal riesit to je problem na strane hackulo ktory by ti sam do 1 dna zmizol. Pre buducnost to neries ked to nastane.

vogueestylee
    Účastník (Participant)

buzerant na iphone 4 si peniaze zohnal ale na 79 centove hry uz neostalo vsak.. poradte mu niekto dajaky „restore“ ze uz mu nenabehne ;)

Io (:
    Účastník (Participant)

hackulo v poslednom čase dooosť blbne ;)

daj si insanelyi

petokiso
    Účastník (Participant)

za túto tému by som dal BAN ako víno :D

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.