Program na konvertovanie videii na Iphone 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné Program na konvertovanie videii na Iphone 4

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    swat12
    Účastník

ahojte chalani .. potreboval by som program na konvertovanie videii na moj Iphone 4.
    ktory je taky dobry, ktory konvertuje aj do 720p. Ake subory vie prehrat Iphone?
    A prosim vas poslite mi jeden freeware a jeden shareware.
    dakujem

eFkoOo
    Účastník

co tak VLC app? (ja viem uz zniem jak reklamny agent, ale fakt :) )

paradox
    Účastník

.

M!ke
    Účastník

Ja používam iApp ZumoCast. Umožní prístup k macu cez sieť a umožňuje life konverziu do iPhonu. Taktiež je tam možnosť si film stiahnuť. Dajú sa takto prehliadať a ukladať aj iné typy súborov. Je free, ale potrebuje klienta na macu. iPhone a mac nemusia byť na rovnakej sieti.

iUser
    Účastník

http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm, skoda ze je iba na win, ale zatial naj free konverter na videa, konvertuje aj do 720p. velmi prehladny soft, user-friendly, uz len skoda, ze nieje aj na mac. alebo handbrake ako poradil paradox.

greyman
    Účastník

@swat12: iPhone vie prehrat take subory, ake subory podporuju aplikacie, ktore si si nainstaloval. Ja som zatial skusal iba mpeg, a ten som prehral pomocou VLC.

habik11
    Účastník

Ja používam Xilisoft Video Converter Ultimate ale je to platená verzia softu.

mrzo
    Účastník

Handbrake?

swat12
    Účastník

super chalani .. dakujem, vyskusam ten vlc :)

megahafo
    Účastník

Nainstalujes do ajFona VLC a nic nekonvertujes. Iba pozeras. Zatial mi vzal vsetko vratane flashov.

iMartin
    Účastník

Ja pouzivam Handbrake a zatial som nenasiel video, ktore by nespracoval. Vystup ma iba cez 2 kodeky, x264 a MPEG-4, ale na vstupe zoberie takmer vsetko.

Kompi
    Účastník

Pridavam sa k VLC – proste nahodite free app a vsetko prehra, ved naco konvertovat, nahravat do itunes, nahravat do iphone, ked staci posledny krok.

BTW najviac sa mi pacia videa z youtube, v safari otvorim activity, dvakrat tuknem na subor co ma kolo 20 MB (video), hned je v downloads a len ho prehrat a mam vsetko velmi lahucko v iphone, bez dodatovnych aplikacii a zadarmo bez konvertovania.

iMartin
    Účastník

@Kompi: skus si stiahnut extension ClickToFlash. tam staci pravy-klik a Download video :) a okrem toho ze blokuje flash content, vie nahradit video vo flashi nativnym HTML5 videom (ak je k dispozici v H.264). to potom tiez iba nakopcis do iphonu bez konverzie :)

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.