problem s wifi

Domov Diskusné Fóra Ostatné problem s wifi

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    gant
    Účastník (Participant)

ahojte,
    rad by som sa spytal na jednu skutocnost,s ktorou sa neviem vysporiadat.
    jedna sa o to, net mam cez suseda resp. sa pripajam na jeho internet. je to realizovane cez wifi.
    akonahle sa pripojim na jeho net, tak mi ide net cca 3-4 min. v priebehu tohto casu ide net skvele a
    bez problemov..po tomto case sa vsak intenzita signalu strati na polovicu a uz je to v ……viac sa nepripojim,
    resp. nenacita stranku korektne..ukazuje mi, ze som pripojeny ale net mi nejde. Akonahle spravim diagnostic
    network tak sa vsetko opakuje, chvilu net ide ale nasledne akoby spadne.. sused ma net cez t-com, ma router vigor..

viete mi prosim niekto poradit???

velka vdaka za kazdu radu…

gidy
    Účastník (Participant)

pre zaciatok otazka:
    vie sused, ze si na jeho nete, alebo si na cierno? :)
    aby sa tu nespekulovalo, co je s tym a kde je chyba a nakoniec vide z toho, ze si sa na neho tajne napichol a on to ma nejako chranene :)

gant
    Účastník (Participant)

ahoj gidy:

no sused samozrejme vie, ze som na neho napojeny..chcel odo mna iba mac adresu, nema to
    zabezpecene cez WEP ochranu,teda myslim,pretoze ked sa pripajam tak odo mna nechce ziadny pass
    a ani nic podobne. jedine co som mu poskytol bola uz spomenuta mac adresa mojho macbook-u!

som vdacny za kazdu radu…pripadnu pomoc,

vdaka…

madaraszko
    Účastník (Participant)

gant: toto iste robil presne mne MSI router…stacilo zmenit WEP na WPA 2 a lokalitu na CZ a slape to az na nejake male problemy to ide….

gidy
    Účastník (Participant)

skuste to cez wep. ja mam tiez t-com a aj router vigor. zabezpecenie mam len cez wep, lebo okolo mna je sama stara babka, tak sa mi nema kto naburat do siete. :)
    takze skus to cez wep len s filtrovanim mac adries (co uz mate) a heslom
    ak ani to nepomoze, tak skuste wpa.

gant
    Účastník (Participant)

v prvom rade dakujem za cenne rady..
    hned zajtra to skusim…a samozrejme dam vediet co a ako?!

zatial vdaka…

stn001
    Účastník (Participant)

Mne to takto tiež blblo a tak som si kúpil Airport Express a už to ide tak ako má :-)
    Inak som tiež hľadal príčiny a skutočne trochu dopomohla zmena WEP na WPA… Nuž, pohraj sa s tým a uvidíš.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.