problém s Parallels 7 a diakritikou v MRP uctovnictve

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software problém s Parallels 7 a diakritikou v MRP uctovnictve

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    milanz
    Účastník

ahojte,

po dlhsom pouzivan MB Air som si kupil iMAC aj namiesto svojho desktopu. Ale mam problem s uctovnictvom od MRP.

Najprv som si nainstaloval WIN7 pod Parralels 7, vsetko fungovalo paradne, az na to, ze mi program nesiel v dobrej diakritike ( napr. mena odberatelov neobsahovali dlzne a mäkcene ) tak som teda odinstaloval Parralels7 a dal Boot Camp , ale nepaci sa mi to. MRP uctovnictvo mi ide sice korektne, ale to restartovanie systemu + drzanie ALT + od vcera mi nefunguje Apple mys pod WIN atd. Jednoducho chcem sa zbavit uz toho windowsu, ale na uctovnictvo ho potrebujem. Udajne je aj alternativa VMware, no neviem to posudit.

mozno je aj problem, ze pod boot camp-om sa mi WIN7 aktivoval , a mam len verziu OEM, ci to vobec pojde nainstalovat napriklad pod ten VMware. Moze mi niekto pomoc ako je to mozne to este riesit?

RisoS
    Účastník

Ahoj Milanz, prave sa chystam kupovat iMAC a budem nanom potrebovat pouzivat system MRP.
    Chcem sa ta spytat ako si svoj problem s MRP na iMacu vyriesil? Dakujem ti za odpoved.

alfoldy
    Účastník

Ja som mal pred rokmi ten istý problém, už sa nepamätám ako som to riešil, ale zdá si mi, že cez nastavenia Parallels alebo WIN.
    K WIN na BootCamp môžeš pristupovať aj cez Parallels a nemusiš reštartovať.

strycek2
    Účastník

milanz: a čo máš na iMacu za OS? Ja len, či problém nie je v samotnom parallelse, pretože verzia 7 už dávno nie je v nových OS X podporovaná…v súčasnosti pod OS X Yosemite ide až parallels 10

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.