Problem s ostrenim fotaku pri update na 7.1.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Problem s ostrenim fotaku pri update na 7.1.1

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    eraserv6
    Účastník (Participant)

Zdravicko.
    Pred par dnami som updatoval(OTA) na 7.1.1 svoj iPhone 5. Vcera som si prvy kral vsimol ze mi nechce ostrit fotoaparat, snazit sa sice snazi ale vysledna fotka je totalne rozmazana. Pri dotyku prstom na konkretny predmet na displeji je sice vidiet ze zaostrit chce ale cocka sa vrati naspat do neutralnej polohy a nezaostri.
    Kedze aj baterka mala mensiu vydrz ako pri 7.1 plus camera isues, pripisal som to mnou nenavidenemu OTA a urobil som cisty restore bez obnovenia zo zalohy. Nepomohlo.
    Fotak robi nadalej rozmazane fotky.
    Tak sa chcem spytat tych co maju IP5 a funguju na 7.1.1 ci maju fotak v poriadku, ci ostri tak ako ma.
    Pozeral som par for a vyzera to ze nie som sam kto ma s tym problem po prechode na 7.1.1 len si chcem byt uplne isty ci to nie je HW chyba, diki.

janiki
    Účastník (Participant)

Ahoj, ta ista konfiguracia ako mas ty a ziaden problem s autofocusom.

Macintosch
    Účastník (Participant)

Ja tiez som odskusal a nemam ziadny problem s autofocusom.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Tak tomu vazne nechapem. Pri 7.1 bolo vsetko ok a teraz focus v prdeli.
    Tak ako pisem, nasiel som vela for kde maju ludia presne ten isty problem a nevedia co s tym. Budem asi musiet pockat na update FW

odklizec
    Účastník (Participant)

Zkusil bych cisty restore bez nahrani zalohy. Pokud to dela i tak, tak to bude spis HW problem a jen shodou okolnosti jsi na to prisel po updatu?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Restore som samozrejme robil ale bez zmeny. Pravdepodobne bude na vine asi optika pretoze uz vydava divne pazvuky takze to budem riesit jej vymenou.
    Bola to uplna nahoda ze som spravil prvu rozmazanu fotku par dni po update na 7.1.1

eraserv6
    Účastník (Participant)

Z nicoho nic fotak ostri zas tak ako predtym, nechapem…

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.