problem s jailbreakom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes problem s jailbreakom

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

chcel by som si jaibreaknut iphone cez quickpwn ale akosi sa mi neda.

ked chcem na macu tak nemozem mat 10.5.6 lebo neviem uviest telefon do dfu.

ked chcem na wine tak musim mat 2.2 a baseband 02.28. samozrejme mam 2.2.1 a baseband 02.30.03.

neviete mi poradit najlepsiu cestu how to? cital som aj ze sa to da z 10.5.6 ked idem cez usb hub. skusal som aj to ale mi zase vypisalo ze nema dost energie a quickpwn mi ani nerozpoznal telefon. pls poradte mi

bawy
    Moderátor

Aj ja som riešil podobný problém, no na googli mi to trvalo minutu aj niečo… čiže : http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2493
    všetko si každopádne zálohuj.

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

fuha no tak si len o 10 minut pomasli ako google :D
    diki moc skusim to :)

Anonymný
    Neaktívny

@stando:
    Predpokladam ze z iphona chces asi aj telefonovat, nie mat ho iba ako iPod. Ale pise ze uz ma baseband 02.30.03, a tu mu nepomeoze ani superstroj, ani PwnageTool, ani Mac ani nic. Skratka smola. Nemal si to davat na ten 2.2.1. Ten baseband sa ti tam nahodi ak pouzijes QuickPwn alebo cez iTunes si nahodis priamo ten 2.2.1. Totizto jailbraknut ho jailbraknes aj jednym aj druhym, ale odblokovat aby si z neho mohol telefonovat to musis spravit vyhradne na macu cez PwnageTools a nesmies ho predtym robit cez QuickPwn alebo davat v itunes 2.2.1. Lebo tento novy baseband yellowsnow nedokaze odblokovat. Co uz, bud kup yessim alebo turbosim, alebo pockaj.

30b1
    Účastník (Participant)

hasan: ved ale on nepise, ze ho potrebuje odblokovat, ma problem s jailbreakom nie s unlockom. pokial ho chce aj UnLocknut ma smolu, pretoze ma 02.30ku, tak ako pises. ale ak ho chce len JBnut tak s tym baseband nema nic spolocne

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

este cosi… pise tam ze quicktime 7.6 moze narobit problemy… ja mam 7.6 :(
    ty si mal aky? resp akosi nechapem vete :D

Please uninstall this patch before installing QuickTime 7.6

upravene: nevsimol som si ze uz su tu dalsie 2 komenty no a k nim asi tolko ze ho mam z orangeu nasho a puzivam v nom nas tmobile a ten ide vpohode. vyplyva z toho ze co sa tika unlocku nemam problem?

bawy
    Moderátor

vyplýva z toho, že ho nepotrebuješ unlockovať, lebo ho už unlocknutý máš od výroby.

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

no a s tym quictimom si nemal problemy?

bawy
    Moderátor

nemal. Ale veď ani ty nebudeš mať, keďže už máš 7.6 nainštalovanú. tam sa píše o tom, že ten patch máš odstrániť pred inštaláciou 7.6, takže si za vodou.

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

ok dakujem vsetkym idem na vec…

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

ok, snad pomoze tato tema aj ostatnym a este doplnim ze vsetko prebehlo tak ako malo – uspesne :)

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.