Problém s ipad mini rutina 16 gb

Domov Diskusné Fóra Ostatné Problém s ipad mini rutina 16 gb

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    Martin P.
    Účastník

Mam problém s ipadom retina 16gb mini zabudol som heslo obmedzenia a ani mi nejde AppStore i cloud iTunes apple id nic a chcem ho resetovať ale nato to chce heslo obmedzenia co mam robit?? Pomôžte mi

Matadot
    Účastník

prihlas sa na icloud.com tam si vyber svoj ipad mini a odklikni na nom moznost „erase ipad“, to by mohlo pomoct

shadower
    Účastník

ale restore cez pc pojde …a zabudol si naozaj heslo obmedzeni alebo to bezpecnostne ked odomykas obrazovku

Martin P.
    Účastník

Obmedzenia

Martin P.
    Účastník

Neviem ako to mam urobiť to erase ipad rozpisete mi to prosim

vlado_bb
    Účastník

Tak, ako radi vyssie Matadot, ale dobre, mozem to rozpisat:

1. Prihlas sa do icloud.com
    2. Kliknni na Find My iPhone (zelena kruhova ikona)
    3. vyber svoje zariadenie.
    4. Daj ho vymazat.

Pripadne napis, v ktorom bode si sa zasekol a preco.

shadower
    Účastník

alebo dfu restore …pripoj ipad k itunes, podrz sleep aj home tlacitko naraz asi 10s po tych 10s pusti sleep a drz len home tlacitko dalsich par s, obrazovka ostane cierna a itunes ti oznami ze sa nasiel
    ipad v recovery a ci chces restore …dalej uz hadam vies

a to ti nejde v ipade dat v nastaveniach komplet reset a vymazat nastavenia ?

Martin P.
    Účastník

Nie nejde

Martin P.
    Účastník

Ale mne sa neda prihlásiť na icloud v iPade lebo neviem heslo od apple id heslo lebo ten účet je vadny

vlado_bb
    Účastník

tak vyuzi moznosti na obnovenie hesla, https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid

Martin P.
    Účastník

Vies ale je to staré apple id od ktorého neviem bezpečnostné otázky ani email

odklizec
    Účastník

V tom pripade mas asi smulu. Bud si vzpomen, nebo mas bajecnou, ale ponekud drahou podlozku. Pokud jsi zkusil restore pres itunes a pri startu vyzaduje aktivaci pres tvoje icloud konto, tak s tim nic neudelas.

vlado_bb
    Účastník

Uvazuj logicky – v com sa tvoja situacia lisi od situacie zlodeja, ktory zariadenie ukradol? Pozor, nikto ta z nicoho neobvinuje, ale musis uznat, ze zlodej je na tom rovnako. Takze je v poriadku, ze ti to nijako nepojde.

Drevoplech
    Účastník

– Email icloudoveho uctu je asi zaroven aj prihlasovacie meno… Cize to najdes priamo v zariadeni pod polozkou icloud
    – heslo si mozes nechat resetnut
    – bezpecnostne otazky ma zacali otravovat iba nedavno, cize ak je to stary ucet, zrejme tam ziadne otazky nemas. Ak ano a vytvaral si ich ty, tak by si na ne mal vediet odpovedat

Ak ti tato moznost nie je schodna, tak sa tu da vazne polemizovat, ci ten ipad niekomu nechyba… Nikoho neobvinujem, ale tak to proste vyzera.

Martin P.
    Účastník

Asi som sa zle vyjadril prepáčte ale ja viem hesla od účtov ale môj ipad sa knim nechce prpojit. Do icloudu preto lebo píše že nijaká iná stránka sa tvári ako ,, setup.icloud.com “ a preto mi nechces propijiť ale inak heslá viem a neukradol som ho len mama vyrobila apple ID a nevie otazky a pouzivame jedno heslo na to aj s bratom. A nedá sa mi pripojiť ani na apple ID ani do appstoru takže nieje to vtom žeby som nevedel heslá ale že sa mi nechce prohlásiť a to je ten problém a ešte ten že neviem heslo obmedzenia.

shadower
    Účastník

a priamo na stranke icloud.com sa vies prihlasit ?ak nie tak bud zle
    meno alebo heslo alebo zmazany acc

Martin P.
    Účastník

Ale ja neviem ako mohli by ste mi to rozpísať prosim?

vlado_bb
    Účastník

Lindus je nesmrtelny … prvy krok: otvorit stranku http://www.icloud.com

Podarilo sa? Ano/Nie

druhy krok: tam, kde je napisane takym sivym pismom AppleID, napis svoju adresu, mala by koncit @icloud.com alebo @me.com

Podarilo sa? Ano/Nie

treti krok: tam, kde je napisane takym sivym pismom Password, napis heslo, o ktorom tvrdis, ze si ho pamatas.

Podarilo sa? Ano/Nie

stvrty krok: klikni na sivu sipku vpravo od hesla.

Si prihlaseny? Ano/Nie

Ak boli odpovede v prvych troch krokoch ano a vo stvrtom nie, este vzdy je tu moznost predat iPad na suciastky.

Martin P.
    Účastník

Ale ked otvorom tu stánku úkazu sa mi tam tri body a neviem dalej

Martin P.
    Účastník

A este ja vesty údaje viem to iba tomu iPadu hrablí a nechce ma pripojiť a nevedeli by to v nijakom obchode opraviť. (Ja ho nechcem predavat)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.