pripojenie k macbook pro cez Nokiu 820

Domov Diskusné Fóra Ostatné pripojenie k macbook pro cez Nokiu 820

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    sherco
    Účastník

Ahojte! práve som po 20tich rokoch rozhodovania prešiel na apple platformu a potreboval by som poradiť. Ide o to že sa mi zase pokazil môj telefon a plánujem kúpiť iný… Ale o čo ide? V podstate potrebujem dualsim telefón a zo všetkých možností sa mi najviac pozdáva Nokia 820. Avšak mám obavu že budem mať problém s prenosom údajov a prostredníctvom tohoto mobilu pripojenie k internetu na Macbook pro. Máte niekto skúsenosti ? Prípadne je nejaká možnosť aby sa dali používať dve simky na iphone? (Niečo som videl na internete tuším nejaká švajčiarska firma ale to bolo hádam pred rokom u kamaráta a moc sa mi to nepozdávalo). A pravdaže iphone – cena a ľudia. Proste nechcem byť za snoba (aj mac mám obalený a nik neviem že som kúpil) preto sa pýtam čo vravíte na Iphone4. Má to význam? Aby bolo jasno ja hry nehrávam potrebujem kvalitnú gps, dobrý foťák, prenos internetu, a proste bežné veci. Ďakujem za skutočne triezve odpovede:-))

P1x3L61
    Účastník

Polovici vecí čo si napísal nerozumiem, čo od nás chceš, ale nejako som vydedukoval že sa pýtaš, či sa oplatí kúpiť iPhone 4 – Neoplatí. Je to už starý kus a nový systém ho natoľko spomalil, že by si si ho neužil.

eraserv6
    Účastník

Ja som si to tiez musel styrikrat precitat aby som ako tak pochopil.
    Takze Nokia Lumia 820 nie je dual SIM, co sa jej ale tyka tak nie je problem prenasat internet data cez nu priamo na macbook(overene).
    Dual SIM ti neporadim, nikdy som nebol fanusikom takehoto riesenia ale co ti poradim tak iphone 4 uz urcite nie.
    Tak ako bolo pisane vyssie, je to generacne stare zariadenie a podpora pren konci vydanim iOS 7

sherco
    Účastník

a) Chcem iba vedieť či sa dá cez Nokiu 820 pripojiť na internet. Aby prostredníctvom nej (Nokie 820) fungoval v Macbook pro.

b) Existuje zariadenie ktoré umožní aby Iphone pracoval ako dualsim ?

Za odpoveď ohľadom Iphone 4 ďakujem.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.