- Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › prehrievanie iphone 5
Ja ked som prvý krát išiel vybiť ip5 tak som všetko pozapínal surfoval na nete fotil atď. ale vôbec som necítil že by bol nejako zahriatý :D Ked ti to vadí alebo čo choď reklamovať :D že sa extremne prehrieva
taktiež, mám hry ako fifa13, Dead Space, Asphalt 7, NFL Pro, hrám ich, mám zapnutý pri tom net a ešte aj nabíjačku a prehrievanie určite necítim. Riešil by som to reklamáciou.
Dnes som bol v najväčšej predajni v EUROVEA – M:ZONE, majú tam aj servis a super mi to vysvetlili, takže je to v poriadku… Je to hlavne stenšeným obalom telefónu a vysokým výkonom vnútorných komponentov.
Ďakujem milému personálu !
Týmto tému uzatváram ;)
Pri zdieľaní internetu a hraní hier sa zohrieva aj mne. Pri iných činnostiach som si nevšimol. Nepríjemne sa vtedy drží, ale nebude to mať vplyv na nič iné, než na batériu. Výbuchu sa neboj.
Mne sa dost prehrieva 4S ked mam pustenu navigaciu a hudbu. Naviac sa este aj nabija. Myslim, ze je to normalne.
chlapci v mzone maju pravdu, hlavne sa zahrieva pri zdielani internetu a vtedy zerie aj vela baterie