Práca s 2 monitormi

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Práca s 2 monitormi

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    volk
    Účastník (Participant)

Rozmyslal som ci neexistuje na mac-u nieco take, ze si pripojim externy monitor a na nom mam rozsirenu plochu. Aby bolo sucasne mozne na jednom monitore napriklad prezerat web a na druhom robit nieco vo Worde.
    Dakujem

monicqa
    Účastník (Participant)

samozrejme ze to existuje :) da sa to jednoducho nastavit v system preferences – displays :) prave to pouzivam aj ja :)

raul
    Moderátor

:) existuje :D

iPdk
    Účastník (Participant)

samozrejme ze existuje, pripoj monitor a v System Preferences pod Displays odfajkni/zafajkni mirror, alebo nejako tak to tam bolo. dlhsie som nemal maca pripojeneho k monitoru, tak uz si to nepamatam, treba skusit, nemas tam co pokazit, urcite na to prides.

volk
    Účastník (Participant)

Uz na tom ficim aj ja, dakujem :)

peto01
    Účastník (Participant)

a ked je pripojeny dalsi monitor, nezvysuje to teplotu? lebo už teraz tych 55 stupnov pri webe bez flashu sa mi nepaci moc.

monicqa
    Účastník (Participant)

55 stupnov je este mraziva zima :D
    neboj, je to ok. pouzivaj aj 3 monitory ;)

eFkoOo
    Účastník (Participant)

na pouzitie dvoch externych monitorov potrebujem akusi rozbocku…da sa potom z tej rozbocky spravit potom taka haluz ze na tych dvoch externych by nebolo to iste ale na jednom napr lava polovica isteho panoramatickeho pozadia a kus napr docku a na druhom prava strana panoramy a druhy konec docku???

Rass
    Zablokovaný

eFkoOo : ta rozbocka sa vola matrix a „oklame “ pc akoze je to jeden super wide monitor… ono sa ani neda spravit ze su to dva monitorey… stale musia byt spojene.
    ale da sa to aj ked mas 2 vystupy priamo na bedni (alebo az á ako ma mac pro) pripadne nove nvidie na 24 monitorov : http://www.youtube.com/watch?v=N6Vf8R_gOec

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.