Pozadie na iPhone iOS 7

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Pozadie na iPhone iOS 7

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    The Van Der Dark
    Účastník (Participant)

Ahojte. Tiež máte problém s pozadím? Ako keď si chcem dať na pozadie fotku, tak sa mi dá taká priblížená, a nedá sa ju zmenšiť ako to bolo pred tým, len posúvať.
    Máte aj vy podobný problém? Alebo ak sa vám dá tak poraďte prosím ako na to :)
    ďakujem :)

majdy
    Účastník (Participant)

To je dynamickými a statickými pozadiami, dajú sa asi len približovať a nastaviť tak, oddialiť zrejme nie.

marianlapos
    Účastník (Participant)

Vie mi niekto poradiť, kde by som stiahol pozadie tie kvapky vody čo bolo v iOS 6? V 7ke zmizlo. Potreboval by som to na iPad retina a iPhone 4S. Ďakujem …

eraserv6
    Účastník (Participant)
    marianlapos
    Účastník (Participant)

eraserv6 Áno to pozadie, ale potrebujem veľkosť na iPad retina a iPhone 4s …

Chickey
    Účastník (Participant)

The Van Dr Dark——-aj ja mam ten problem u iOS7, teraz som to zistila, otras, chcem si dat foto na pozadie a zmensit a neda sa to, len posunut doprava dolava :( a ta fotka je roztahana na cely display. Ked ju stahujem na mensiu, vrati sa spat do tej mega roztiahnutej formy :( skuste nekdo prist ako na toooo:(
    dak.

jigga1411
    Účastník (Participant)

stiahni fotku do kompu otvor v nejaom editore na obrazky orez ju na presny rozmer Iphone (640*1136/960) displeja a mas…..

Chickey
    Účastník (Participant)

tak to uz je len aka pomoc, ze urob si to v pc, ved tomu sa chceme vyhnut, predtym sa foto dala prstami zmensit ako sme chceli a ulozit na pozadie, teraz to nejde a pritom tam je napisane, ze posuntie a velkost…

eraserv6
    Účastník (Participant)

Kde mate problem? Ja si hocijaku foto roztiahnem a posuniem ako chcem, iOS7

jigga1411
    Účastník (Participant)

mam pocit ze sa automaticky prisposobuje aby kratsia strana fotky vzdy vyplnila obrazovku aby sa predchazalo orezanemu efektu.

Chickey
    Účastník (Participant)

Eraserv6, vyberem si fotku hocijaku a chcem si ju dat ako pozadie na homesceen alebo na lockscreen a tam sa mi fotka , ked ju potvrdim, ze ju chcem ako pozadie, v sekcii *Posunutie a Velkost* roztiahne, akoby priblizi a je cela detailna a priblizena a neda sa zmensit alebo dat do takeho formatu aky by som chcela, co sa predtym dalo spravit. mam iphone 5.

Chickey
    Účastník (Participant)

jigga to fotka, sa neprisposobi, ona sa cela priblizi do detailu a robi mi to na vsetkych fotkach

eraserv6
    Účastník (Participant)

Tak ako pisem, nemam s tym ziaden problem. Tak ako si fotku nastavim, tak aj ostane na IP5.
    Neupdatovala si cez OTA?

edit: Nepouzivas fotku ktora je fotena na sirku? Lebo ta sa logicky roztiahne.

marianlapos
    Účastník (Participant)

na iPhone to funguje v pohode problém je na iPade …

Chickey
    Účastník (Participant)

Co je OTA?

peto7532159
    Účastník (Participant)

Over The Air, iOS sa aktualizuje priamo cez zariadenie bez použitia iTunes

Chickey
    Účastník (Participant)

peto neviem, prisla mi aktualizacia tak som ju potvrdila, nevem cez co to bolo. vyzera to ako bejaka chyba. kamoska ma iphone 4 mozno s , nevem presne. a nema s tym problem , funguje jej to normalne aj s mojimi fotkami a ked mne poslala jej foto tak isto sa roztiahla do detailu a nedalo sa s nou nijak pohnut co sa velkosti tyka. aj ked ju orezem ona sa proste cela roztiahne :(((

Jokey
    Účastník (Participant)

Nepozna niekto nejake dobre riesenie na upravu alebo zmenu velkosti pozadia na Iphone 5s IOS 7? Predtym ked som mal na 4s este starsi system 6.1.3 tam ked som si dal hoci aku fotku, obrazok na pozadie, palcami to islo zvacsit, zmensit a nastavil som si to podla potreby… na IOS 7 takato uprava nefunguje, vzdy sa to posunie na rovnaku velkost… DIK

-erik-
    Účastník (Participant)

mme to robí to isté, úplný otras… vyriešil som to tak že som si musel dať na obe plochy ich preddefinovaný obr. :-/(iPad)

peto7532159
    Účastník (Participant)

máte obrázky v dostatočnom rozlíšení?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.