PoMOc som novacik

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    dubak
    Účastník (Participant)

Zdravim mam Macbook Pro len druhy den a na vela veci som v nom neprisiel nech som hladal ako som chcel
    1. Naco sluzia Spaces
    2. Ako skryjem skryte subory co mi na win v priecinkoch sa neukazovali?
    3. Da sa nejak zment ikona trebars na Applications?
    4. Preco ked mam otvoreny trebars Firefox alebo Skype tak mi vo FInderi ukazuje medzi Devices a mam to aj na ploche tam aky to ma vyznam?
    5. Ako si mozem trebars presunut disk na plochu (ze by som ho akoze spustal z plochy)
    6. Existuje na Macu nieco take ako na inych notebookoch nastavit ako ma notebook pracovat ked je na baterii? Myslim tym ci vysoky vykon alebo na setric energie alebo na primerane
    7. A ked som si hodil hned na zaciatku Upgrade Leoparda uz tam asi teraz nespustim slovensku verziu ze nie? Lebo mi to nejak neslo
    8. Daju sa tie veci z toho Dashoboardu presunut normalne aj na plochu ze by som ich tam mal stale ci nie?

Momentalne ma napadli tieto otazky dufam ze nevadi ze sa to tu pytam budem rad ak mi odpoviete aspon na nejake vdaka
    A ak by ste mohli odporucit ake programy sa mi sem oplatia stiahnut co budem potrebovat
    Vdaka

M@rtin
    Účastník (Participant)

No, takze zacnem. Ak by si chcel s niecim poradit aj neskor, napis na mail, ktory mam v profile. Mozno sa aj ja niecomu priucim.

1) Spaces su vlastne plochy.Ak mas pootvaranych vela okien, mozes ich porozmiestnovat po jednotlivych plochach, a budes to mast prehladnejsie.

2) Zadas nazov, ktory sa bude zacinat bodkou.

3) Das si zobrazit informacie o priecinku(cmd+i), a uplne na vrchu okna, kde mas zobrazenu aktualnu ikonku len copypastnes obrazok, ktory chces.

4) Niesom si isty, ci dobre rozumiem, ale zrejme spustas cele volumes a nie len samotne aplikacie. Tu by ti mal odpovedat radsej niekto iny, resp. skus este inak opisat, co sa ti nezda.

5) DVD, USB, externe harddisky su zobrazene na ploche hned po pripojeni.

6) System Preferences>Energy Saver

7) Slovenska verzia Leoša neexistuje…

8) Widgety na plochu asi nedostanes, ale super vychytavka je geektool.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)
    Vojtin
    Účastník (Participant)

POMOOOOOOC POOOMMOOOOOCC

RTFM
    RTFM
    RTFM

zaklad je nadpis pooommmmooooc je debilni a svedci o tve mrzke inteligenci :-)

Sali
    Účastník (Participant)

NeCHapEm pRecO rObiTe zLe noVacIkoM :D

raul
    Moderátor

Widgety sa daju dostat na plochu, ale kym budes mat este taketo otazky, lepsie je sa v systeme nevrtat a robit iba to, co sa tam da „defaultne“…
    Takze sa nicoho neboj, zabudni na win, uzivaj si os x a objavuj nove prostredie. Na vsetko casom a trpezlivostou prides…

M.V.
    Účastník (Participant)

človek aby sa sem bál niečo napísať, buď mu poraďte alebo ignorujte a nie sa hneď vysmievajte…

bawy
    Moderátor
Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.