Pomoc s iPhone 3GS – po update na iOS 5.1 sa neda zapnut

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pomoc s iPhone 3GS – po update na iOS 5.1 sa neda zapnut

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    JohnMcDUCK
    Účastník

Ahojte. Poprosil by som Vas znova o radu :)

Dostal sa mi do ruky iPhone 3GS, ktory sa po update na iOS 5.1 nevie zapnut.
    Moja otazka teda znie:
    Ako ho downgradnem na nizsiu verziu a obnovym?

A este jeden maly detail…telefon je uplne vybity :)

Za Vasu pomoc Vam silno dakujem :)

fanthomas4
    Účastník

no keď je vybitý tak ho asi nezapneš ;-) pripoj ho k PC a uvidíš ako zareaguje ak nepôjde tak restore, alebo DFU restore :)

JFK.
    Účastník

ak ti ho detekuje iTunes, sprav update na 6.0, neotáľaj ako psychouš :D ..ale každopádne nezabudni : „zavri oči, nedýchaj a dúfaj“

JohnMcDUCK
    Účastník

For: fanthomas4

No po napojeni k PC alebo na adapter sa akurat ukaze obrazovka s jablckom a potom loading kruzok a tam to zamrzne…

A kedze som na iPhone este amater tak sa este spytam…klasicky restore je LOCK/UNLOCK button a HOME button?…a ako spravim DFU restore? :)

JohnMcDUCK
    Účastník

For: fanthomas4

No po napojeni k PC alebo na adapter sa akurat ukaze obrazovka s jablckom a potom loading kruzok a tam to zamrzne…

A kedze som na iPhone este amater tak sa este spytam…klasicky restore je LOCK/UNLOCK button a HOME button?…a ako spravim DFU restore? :)

JohnMcDUCK
    Účastník

ok…takze dostal som sa do DFU RESTORE MODE podla navodu na stranke: http://iphonefreakz.com/beginners-guide/howto-dfu-mode/

Ale teraz mam problem v tom ze pri snahe obnovit iphone iTunes stale vypise: ”the iphone could not be restored because the firmware file is not compatible”

Firmware stihnuty z: http://iphonefreakz.com/iphone-firmwares/

Vie mi pls niekto pmoct?…dakujem

peto7532159
    Účastník

a máš iOS na tvoj model?

JohnMcDUCK
    Účastník

ano…

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.