Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Pomoc Macbook pro 15″ 2008 early info BEST OSX
- Toto téma obsahuje 4 odpovede, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 11 years, 7 months od
psycho.
-
AutorPríspevky
-
6. apríla 2014 o 20:50 #99742
psychoÚčastník (Participant)Zdravím vás mal by som otázku nedávno som si poskladal macbook pro 2008 aký OSX by boll naj na tento stroj k macbooku mám originál osx na 2 CD na ktorom sa nachádza Leopard z roku 2008 len sa mi to trosku nezdá lebo mám ešte okrem tohto dva macbooky a k 2007 cke white mám snow leopard a k 2006 black mám leopard .
Kamarát my vravi že mám dať MAVERICKS ale ten sa mi zda už dost NEW na 6 ročný stroj.
máte nejake skusenosti čo naozaj beži rýchlo a stabilne. Vopred dakujem za informacie.Parametre stroja sú nasledovné:
Macbook pro 2008 early
model 4.1
Intel core 2 duo 2,4Ghz
Memori 6 Giga Ram 800Mhz
Nvidia Gforce 8600 256Mb
15″
HDD SSD crucial 240GB6. apríla 2014 o 21:35 #381037
paradoxÚčastník (Participant).
6. apríla 2014 o 22:09 #381046
psychoÚčastník (Participant)no to viem ze v pohode bezi maverics lebo ten tam boll ale dal som prec mozna ze zla instalacia bola ale teraz jak som dal leopard co boll origo ktomu tak zopar veci co som si vsimol oproti mavericks pri leoparde vatsia vidrz baterie a macbook sa az tak neprehrieva procesor pri maverics pri zapnuti grafika a cpu mali pociatocnu teplotu pri klude cca od 55-60 C a aj vizsie a teraz aj ked nieco robym nejde nad 60. Ide my hlavne oto ze ake skusenosti maju ludia co maju takyto macbook som este novy uzivatel OSX a nechce sa mi kazdy druhi den preinstalovat aby som otestoval ze ktory OSX bude naj na tento book mozem to spravit ale predsa rada od viacerych ludi je naj.Mozna velaci budu v rozpore niekto povie ze v pohode maverics ale predsa skor boll robeny na novu architekturu strojov .A urcite za tie roky sa nasiel OSX ktory je best
dakujem za upozornenie mam early pomylil som si z whitom co mam bo ten je LATE
6. apríla 2014 o 22:29 #381047
paradoxÚčastník (Participant).
6. apríla 2014 o 22:55 #381048
psychoÚčastník (Participant)presne tak som stim aj ja uprimne niesom narocny hlavne aby my sli veci ako logic8,ableton,Traktor,cubase jedna sa my o hudbu na tieto veci my celkom postacoval aj macbook black 2006 1.1 ale mal som malo ram viac nez 2G som tam nedostal aj ked hovorili ze pojde tam 4G. Tak som zhromazdil dieli a dal dokopy macbook pro co je uz slusnejsi stroj od white 07 a black 06 tak asi skusim toho snow len som videl na zahranicnych forach ze tam idu hadky ohlade SNOW VS LION a kazdy hovori svoje jednemu toto a druhmu zas ine hlavne potrebujem stabilitu nie aby sa mi pocas projektu vipol stroj alebo pocas hrania cez traktor sa vipne bo pri maverikcs sa my stalo ze pocas kopirovaia suborov z jedneho hdd na druhy plus som boll na nete vipol kvoli neznamej chybe to my vipisal macbook
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.