Pomoc iMac 27

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Pomoc iMac 27

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    FilipHreus
    Účastník (Participant)

Zdravím. Predvčerom som si kúpil imac kde bol osx mavericks na 128 GB Ssd disku a druhý Hdd je 1tb na dáta. Cez boot camp som si na ten 1 tb chcel dať Windows. Všetko pekne išlo, inštaláciu windowsu nabootovalo a v nej som si rozdelil ten
    1tb na 250 a 750gb. Windows som si chcel dať na ten 250 no ja debil som omylom pritom vymazal ten Ssd disk. Windows pekne nainštalovalo aj beží no keď som si chcel opäť naiňtalovať osx tak mi neukazuje ani Ssd disk a ani tú 750 GB particiu. Čo mám robiť?

Za pomoc ďakujem.

paradox
    Účastník (Participant)

.

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Je k nemu lion na cd ktorý som skúšal. Ten mi neukáže ani Ssd a ani tú 750 GB particiu.

A áno bola to beta no myslím že to s tým nebude mať nič spoločné.

paradox
    Účastník (Participant)

.

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Mavericks bol nainštalovaný na Ssd. Ten 1tb Hdd som rozdelil na 250 a 750 GB. Windows je na te 250 GB particií.

Keď nabootujem inštalačku windowsu ten mi ukáže všetky disky. No keď tam dám cd liona tak ten mi ukáže len ten 250 GB na ktorom je Windows. Takže sa mi naň nedá nainštalovať osx. Ale v disk utility mi tiež ukáže všetky disky. Myslíš že ich treba preformatovat?

R1k1111
    Účastník (Participant)

Naformatuj na Mac OS Extended Journaled a pojde…

paradox
    Účastník (Participant)

.

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Dik. Už sa mi to podarilo no ten terový som musel celý naformátovať pretože mi ukazovalo len 250 a zvyšok bol sivý a nedalo sa naň ani kliknúť ani opraviť ani nič. Ale to nevadí veď Windows je vírus sám osebe :D
    Každopádne ďakujem za pomoc :D úplne som zabudol že disk utility je dostupná aj pri inštalácií :D

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Ešte že existuje time machine…

paradox
    Účastník (Participant)

.

FilipHreus
    Účastník (Participant)

Aha, to so ešte ani nepočul. Dik. Nabudúce budem vedieť.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.