- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Po inštalácii iOS 7 nefunguje wifi
pardon, vyjadril som sa neuplne. Samozrejme zadnu stranu iphonu som nahrial a sustredil som na cast kde sa nachadza wifi cip. na ifixit.com je to pekne vidiet kde je. rozmyslal som to spravit po otvoreni zadneho krytu iphonu a tak priamo nahrievat wifi cip ale toho som sa obaval trochu tak som to skusil cez kryt a zatial pomohlo. vela zdaru.
Takze makomiec sa mi to podralio spojazdnit a to tym ze som na druhy pocitac nainstaloval Itunes a reinstaloval softwer a cuduj sa svet wifina mi nabehla gunguje to na 100%takze chybs nebola v Iphone ale v softvere… :-)
Len mrzi ze som stratil vsetky fotografie :-(
No a proc jsi si je nezazalohoval? Jinak sila. Hned v prvni reakci na tvuj problem, ti clovek radil restore. Ty jsi misto toho radeji mrazil a zahrival a az uplne nakonec zkusil to nejjednodussi a nejbezpecnejsi? :D
Ja som restore robil najpr asi 7 krat a potom som ho supol do mraznicky :-) Fakticky pomohlo restore na druhom pocitaci kde som nainstaloval Najnovsi Itunes a dal restore…Iphon teraz funguje na 100% :-)