Photostream

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Photostream

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    racoste
    Účastník (Participant)

Ahojte, s príchodom iOS5 sa nám dostalo konečne kopu featuriek. Tie nechcem rozoberať, zaujíma ma konkrétna jedna a to Photostream. Neviem ako vám, ale mne ani za toho nejde zresetovať Photostream cez icloud.com
    Skúšal som vypnúť Photostream na iPhone čím sa fotky vymazali, lenže po opätovnom zapnutí tam boli opäť.
    Má niekto skúsenosti/triky ako na photostream?

dik

racoste
    Účastník (Participant)

Ok tak si aj sám odpoviem :-)
    Treba vypnúť photostream v macu, v iPhone a iPade, prihlasit sa do iCloud a urobit reset. Po tomto sa fotky vymažú…
    Len dúfam, že apple to vyladí, lebo takýto workaround mi na apple nesedí…

mahomo
    Účastník (Participant)

mne to funguje asi podla nalady. zo zaciatku bolo vsetko ok, no asi dva dni mi photostream prestal fungovat a neviem preco ;(

odfotim iphoneom a malo by to byt aj na ipade, ci?

racoste
    Účastník (Participant)

Keď máš photostream zapnutý na iPhone aj na iPade, jasné že by to malo byť vo photostreame na oboch zariadeniach…

suley
    Účastník (Participant)

mne to funguje v pohode, ked spravim foto na telefone tak sa objavi aj na tablete. na Macu mam starsiu verziu iPhoto, takze zatial nula bodov, no a v praci mam Win XP t.j. nula bodov takisto :)

mahomo
    Účastník (Participant)

2 racoste:

mam to tak nastavene, no nejde to, islo to, ale zo dna na den to prestalo fungovat :(

ani po niekolkych opaetovnych vypnutiach a zapnutiach photostreamu.

pozn. obidve zariadenia su na wifi

racoste
    Účastník (Participant)

2mahomo: mne to isté urobilo s Photostramom na Apple TV. Tam moc riešení nie je tak som urobil restore Apple TV a od vtedy mi to šlape…skús to isté aj keď neviem čo máš tak nastavené, ale predpokladám že ide o Mac + iPhone…

Mne pomohol systém pokus-omyl, tak snáď na niečo prídeš ak ani restore nepomôže…

mahomo
    Účastník (Participant)

2racoste:

je to medzi iphoneom a ipadom, kedze na macu som zostal verny snow leopardu.

bohuzial to budem musiet asi riesit restoreom, lebo nic nepomaha.

iTuxx
    Moderátor

Ja mam taky problem… s iPhonom odfotim fotku, a zrazu sa mi v iPhoto 9.2 nechce v sekcii Photostream zobrazit. Vsetky doteraz odfotene fotky tam su. Pritom na keynote sa spominalo ze tam budu iba fotky mladsie ako mesiac. Ale ja tam mam vsetky. Ukazuje ich aj v iPhone aj v iPade. Kedze tato dnesna fotka sa mi v iPhoto nezobrazila, skusil som v nom Photostream vypnut a zapnut. Nacitali sa fotky mladsie ako mesiac, uz aj s tou novou. Vsetko je ok, len v iPhone aj v iPade mi zobrazuje v albume Photostream vsetky fotky. Ako tato prekliata funckia funguje? Ktore fotky vlastne v tom Photostreame mam? Kazde zariadenie ukazuje nieco ine.

JFK.
    Účastník (Participant)

Mne robi presne to iste…ale nejako som sa nad tym nezamyslal…
    +v iPhoto sa to nacita po dlhsej dobe ked je iPhoto zapnute.

iTuxx
    Moderátor

mne je tiez v podstate jedno ktore fotky vo Photostreame mam, len sa mi nechcela v iPhoto zobrazit ta nova a to ma nahnevalo. Ked uz je v tych albumoch bordel, tak nech aspon nove fotky pridava, preto som si iPhoto 9.2 kupoval.

dubak
    Účastník (Participant)

da sa nejako ovladat photostream, v ramci toho co chcem synchronizovat do iphone a pod? ide totiz o to ze mi do iphone dava fotky ktore vtiahnem cez iphoto z fotaka a inych periferii…nevadilo by mi to, pokial by mi cely photostream nezaberal uz 6,5 gb a neda sa mi uz ani len spravit foto lebo nema miesto, lebo vsetko volne sa zaplni fotkami…tak teda da sa to niekde ovladat? mne by stacilo keby mam vo photostreame to co nafotim cez iphone, ipod, ipad a to co uz ide cez fotak a pc tam nechcem

dubak
    Účastník (Participant)

nikto nic?

odklizec
    Účastník (Participant)

To co chces se zkratka neda. Photostream je bud vsechno nebo nic. Resenim je zarizeni s vetsi kapacitou. Pokud pracuju aktivne s fotkama, je blbost koupit si 8-16GB iOS zarizeni ;)

mk01
    Účastník (Participant)

iPhoto zvykne vypnut PhotoStream po update systemu, resp. iPhota. cisto nahodou som si to vsimol. staci ist do menu a zapnut PhotoStream.

mam pocit, ze sa aj pekne refreshne a nacita co missol.

a ak som ta spravne pochopil, tvoj problem vyriesi prepinac „auto upload images imported via iPhoto“, alebo tak nejak. cize mozes stihanut z fotaka do kniznice a nemusis to tlacit na cloud.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.