Photostream

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Photostream

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    merlinhz
    Účastník (Participant)

nainstaloval som si do iphonu 5 iOS8 a z aplikacie Fotky mi zmizol album fotostream, neviete kde ho najdem ? alebo ako ho tam dam naspat ? dik

majdy
    Účastník (Participant)

Tento album sa už v iOS8 nenachádza, avšak funguje akoby „neviditeľne“, takže fotky sa ti budú medzi ostatnými zariadeniami synchronizovať. Akurát ho nepotrebuješ vidieť a starať sa oň.

merlinhz
    Účastník (Participant)

no ale potom ako uvidim tie foto na iphone ? dajme tomu ze predtym si nafotil fotky a ked si ich vymazal z iphonu aby ti nezrali pamat tak si ich tam videl stale v tom fotostreame…. teraz uz mam akoze smolu ? to co je potom za zdielanie medzi zariadeniami ked na iphone si ich pozerat nemozem ?

merlinhz
    Účastník (Participant)

viete mi pls helpnut s tym ?

iMartin
    Účastník (Participant)

Keď ideš zmazať fotku z iPhonu, tak ťa upozorní, že sa zmaže z celého Photo Streamu. Keď bude spustená služby Photos in iCloud, tak bude straé fotky automaticky mazať z iPhonu a zvyšok bude iba v iCloude. Tento mechanizmus ale ešte nefunguje a neviem kedy má byť spustený.

merlinhz
    Účastník (Participant)

ok, ale teda na iphone fotky z photostreamu si uz nepozriem?

shadower
    Účastník (Participant)

neviem ktora chora hlava toto navrhla …ale ja som napr nieco odfotil a nechcel som na photo stream a zmazal som z neho ale v iphone som si chcel nechat …teraz to uz nejde …ja neviem co tam robia …ale asi chlastaju alebo co

merlinhz
    Účastník (Participant)

presne sak to je uplna kktina … aj to ze sa ti budu same mazat fotky stare z iphonu …

culi7
    Účastník (Participant)

Nerozumiem tiez preco to takto zmenia. V io7 ja rozhodujem o tom co mam v telefone a co na photostream (v tablete a os x). Dufam ze to zmenia ako napr. vyp/zap 3G

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.