Pdf subory do iphone

Domov Diskusné Fóra Ostatné Pdf subory do iphone

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    JohnyTT
    Účastník (Participant)

nazdar,chcel som sa opytat ako da daju dat Pdfka do Iphonu,chcel by som aby ste poradili nejaku applikaciu cez ktoru sa to robi a najlepsie nejaku co je free

Anonymný
    Neaktívny

A preco jednu a tu istu temu zakladas 2x hned zasebou? Ak si ju umiestnil do zlej sekcie, to sa da lahko zmenit ak svoj prvy prispevok das upravit a tam si to prehodis.

Vojtin
    Účastník (Participant)

Budto aplikace mail, nebo aplikace jako discover, airsharing, mobilestudio….

santa99
    Účastník (Participant)

Odporúčam ti Files alebo File Magnet , všetko platené , ale ako sa k ním vieš dostať o tom potom :) ..
    File Magnet synchronizácia cez Wifi , pamata si posledny otvorený dokument celkom ujde fakt jednoduchý na správu.
    Na druhej strane hodnotím lepšie Files pretože , majú jednu doležitú fciu .. Skok na stránku. Teda ak´máš 1500stranové PDFko a chceš ísť na 1498 stránku tak si tam skočíš. Myslím , že táto funkcia dosť zaujme. Inak ovládanie tiež pezproblémov.
    Hasan spomenul MobileStudio -> z vlástných skúsenosti môžem povedať nič také to nemá. Je to skôr pohodlné na storovanie menších filov (málo stránok). I keď pekná alternatíva cez web rozhranie

raul
    Moderátor

Files lite ti bohate staci na ti :) zdarma…

Anonymný
    Neaktívny

santa99:
    Prepac, ale asi si mimo lebo ja o nicom neviem ze by som dakedy v zivote spomynal nejake MobileStudio, ved ano neviem co to je a naco to sluzi.

raul
    Moderátor

Hasan: pomylil si mena, spomenul to Vojtin :)

santa99
    Účastník (Participant)

Ou prepáč zle som kukol názov :) Moja chyba.Tak Vojtin ved to vidno.

JohnyTT
    Účastník (Participant)

a neexistuje nieco free? files stoji 6€ …to je dost za taku somarinku

JohnyTT
    Účastník (Participant)

prepac nevsimol som si ze si napisal files lite :)

Anonymný
    Neaktívny

@raul, santa99:
    Aha, az teraz som to zbadal. Je to OK, ja som sa len lakol ze niekto pisal v mojom mene alebo co.

@JohnyTT
    :
    uz hore som sa Ta pytal, preco vobec nepouzivas funkciu Upravit. Keby teraz chces len 5 krat nieco doplnit k teme, otazke tak by si zas poslal 5 dalsich odpovedi pod sebou, namiesto toho aby si editoval svoj prispevok a tam to doplnil?

Vojtin
    Účastník (Participant)

Uz jsem psal ze free je discover, placenej je bez pruhu reklamy jinak plne funkcni.

santa99
    Účastník (Participant)

Ako je možné že nemáš svoj iPhone JlBreaknutý .. Ak máś tak tichý bonz ipmartforum …google it :)

raul
    Moderátor

JohnyTT : Files lite ti tiez urcite postaci, nemusis kupovat :D s discover, zial, nemam prilis dobre skusenosti… .

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.