Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Parallels Desktop 9
- Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 11 years, 11 months od
Dreamer.
-
AutorPríspevky
-
28. novembra 2013 o 9:07 #97451
strycek2Účastník (Participant)Zdravím všetkých, mám problém s PD9. Pri inštalácii Win si vyhradí časť disku, ktorú mu pridelím. Problém nastane pri vymanazaní Win, kedy sa toto vyhradené miesto spätne neuvoľní, takže momentálne mi chýba na disku 200GB, ktoré sú vyhradené pre neexistujúce WIN ktoré som už dávno vymazal. Ďakujem za rady
28. novembra 2013 o 9:12 #371628
gmanÚčastník (Participant)disk utlity. ale tak, ze zmazes win particiu a budes mat o 200GB, tak to nepojde.
disk musis nanovo sformatovat. ked, tak particiu zmaz a naformatuj, tym padom budes mat dve28. novembra 2013 o 9:22 #371629
strycek2Účastník (Participant)v disk utility mám len jednu partíciu a nikdy ich tam viac ani nebolo…a sformátovať a preinštalovávať OSX sa nechcem púšťať, lebo som to nikdy nerobil…
28. novembra 2013 o 9:28 #371630
DreamerÚčastník (Participant)A kde mas ulozene .pvm subory resp. subor? Skus ho najst a zmazat malo by sa ti uvolnit miesto. To je vlastne cely image toho windowsu. A potom este odinstalovat Parallels a malo by byt vsetko ok.
28. novembra 2013 o 9:33 #371631
gmanÚčastník (Participant)tak potom to bude ako pise Dreamer
28. novembra 2013 o 9:34 #371632
strycek2Účastník (Participant)*.pvm súbory mám nájdené, a sú vymazané…PD ale nechcem odinštalovať, lebo tam mám win ktorý si chcem nechať. Skúsim .pvm vykopírovať preč a odinštalovať PD s tým, že potom ho zase nainštalujem?
28. novembra 2013 o 10:07 #371635
DreamerÚčastník (Participant)ano presne ako hovoris. .pvm subory cize parallels virtual machine je cely image windowsu so vsetkym ako si ho nainstaloval. Cize keby si ho vezmes na usb kluc a prenesies na iny mac a pripojis v Parallels tak ti pojde. Nieje to na nic ine naviazane. Cize odpoved na tvoju otazku je ano .pvm subor a Parallels su nezavisle od seba.
Inak nechapem ako mozes mat sucasne .pvm subory vymazane a v Parallels vidiet windows. To takto nejde. Musis mat este inu lokalitu kde mas .pvm ulozene.Ozaj a nato aby si videl zmenu v uvolneni miesta sa niekedy treba odhlasit alebo restartovat mac aby sa to uplatnilo :)
28. novembra 2013 o 10:22 #371637
strycek2Účastník (Participant)malé nedorozumenie…v PD vidím win XP, ktorý tam skutočne je, odmazal som win 7…
Podelím sa s vami teda o riešenie situácie :-) program DaisyDisk…zoskenoval HDD, zobrazil koľko čo zaberá a mimo iné našiel súbory ktoré som hodil do koša, kôš vysypal a oni aj napriek tomu zaberali miesto. Tieto súbory som odmazal a uvoľnilo sa mi cca 100GB miesta na disku…momentálne mám na disku asi 150GB s tým, že systém, aplikácie a moja osoba zaberáme tých zvyšných 100GB…každopádne ďakujem za ochotu páni, pekný deň28. novembra 2013 o 10:28 #371638
DreamerÚčastník (Participant)Namiesto instalacie DaisyDisku sa stacilo odhlasit pripadne restartovat OSX a hotovo :) Je to nedokonalost OSX.
Skvele,ze si to vyriesil. Pekny den aj tebe :) -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.