ovladace pre windows 7 na Macbooku pro

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software ovladace pre windows 7 na Macbooku pro

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    matuskko17
    Účastník (Participant)

Zdravim, mam macbook pro asi mesiac a chcel som si aj nieco zahrat tak cez bootcamp som nainstaloval win7, problem je ten ze neviem najst ovladace pre Win7 na MacBook Pro 8,1 … vie mi niekto dat odkaz na niaky server kde to najdem a bezproblemov stiahnem ?

vdaka

Sagittarius
    Účastník (Participant)

Bootcamp som nikdy neskusal, ale nie su nejake ovladace na niektorom z dvd diskov co sa dodavaju k macu?

Skus tam popozerat..

Kub1k
    Účastník (Participant)

@matuskko17: v MacOSX vytvoris particiu, das win7 dvd, nainstalujes win, spustis win, vyberies win dvd a vlozis mac dvd, spustis bootcamp setup,pockas par minut,restart.
    neuveris ale vsetko zrazu finguje a drivery su nainstalovane :)
    jednoduchsie uz to fakt napisat neviem. pripadne skus apple support.

vsetci sme nejako zacinali tak nevidim dovod nepomoct :)

David225
    Účastník (Participant)

tie ovládače sú akoby súčasťou Boot Campu…ani keď MaxOS X inštaluješ tak ti netreba žiadne ovládače

matuskko17
    Účastník (Participant)

To Kub1k: diky pekne..stacilo vlozit cd a uz to bolo…a prepac ale pride mi to ako keby som sa ti mal ospravedlnit za otazku, mohol si to napisat aj inak. Ale dakujem pekne vyriesil si mi problem :-)

m.

Marcello123
    Účastník (Participant)

Prosim vas vie mi niekto pomoct bolo mi povedane ze k novym mdelom MBP 13″ uz neni dodavane CD s OSX a kedze som si nainstaloval Bootcamp tak neviem odkial mam instalovat ovladace vie mi niekto pomoct?

Marcello123
    Účastník (Participant)

uz som to vyriesil

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

treba napisat po lopate, aj ked ludia maju tendenciu sa pytat, nie prv hladat.

Ale i tak to tu napisem: Bootcamp si pri vytvarani particie pre Windows vyziada, ci chcete napalit CD s ovladacmi, alebo ich chcete ulozit na disk pocitaca. Staci teda pripojit napr. USB klucenku a ulozit ovladace nan, potom vo Windows len klasicky nainstalovat.

Marcello123
    Účastník (Participant)

Ano presne ja som najskor cital tuna az potom som to hladal :D

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.