Overburn

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    janopaluch
    Účastník (Participant)

Je nejaka moznost ako na Macu pouzit overburn pri napalovani CD? mam Toast 9 a nejako nie som schopny najst tuto moznost v programe, pripadne dokaze to nejaky iny program?

janopaluch
    Účastník (Participant)

Naozaj mi nikto nevie pomoct? alebo vo svete apple sa neprepaluje? :)

Anonymný
    Neaktívny

a co je overburn?

zero0x
    Účastník (Participant)

da sa, vygoogli si

gidy
    Účastník (Participant)

toast nepodporuje overburn. skus toto: http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/19058

janopaluch
    Účastník (Participant)

2 zero0x – dakujem, cenna rada, presne na taketo rady su fora….
    2 gidy – skusam firestarter a ponuka mi len moznost rozdelit subor na dve cd…. overburn nikde nevidim

danocoys
    Účastník (Participant)

skus Disco.. ten mi to robil v poriadku..

Anonymný
    Neaktívny

Viem, ze par MB navyse sa niekedy hodi, ale overburn ma 1 nevyhodu a to ze zapisuje az za vyrobcom povoleny okraj zapisu a teda ze na tychto miestach je potom medium citlivejsie na poskrabanie , resp. vrstva uz nemusi byt taka kvalitna.Preto radsej zapisem na DL-DVD a pridam nejake data, aby som vyuzil medium.

gidy
    Účastník (Participant)

a ako to poriesis, ked chces napalit CD na macbooku, ked tam nie je ani dvd napalovacka?

janopaluch
    Účastník (Participant)

poriesil som to cez shadowburn…. pomerne elegantne…. ono ja viem ake su nevyhody prepalovania ale ked ti chyba 1mega tak sa na to mozes vykaslat, ze co pise nejaky vyrobca o tom, ze kde je okraj CD… mam CD cka este NEROM napalovane uz aj 5-6 rokov a nic sa im nestalo…

zero0x
    Účastník (Participant)

:) ja len ze som to iba dnes ci vcera riesil a prvy vysledok v googli mi povedal ako na to ..

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.