Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › OS X yosemite IOS 8.1 nefunguju sms
- Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years od
basman.
-
AutorPríspevky
-
20. októbra 2014 o 23:06 #102237
marostrepan1Účastník (Participant)Nefunguje mi prijmanie sms na macu a ani odosielanie z macu pri odosielani mi piše že adresa nieje registrovana v imassege vie niekto pomôcť ?
20. októbra 2014 o 23:15 #393491
sonjoeÚčastník (Participant)mne to pri zapnuti parovania s mojim macbook vypise, ze na macu s ami ma zobrazit kod, ktory mam prepisat do phonu, ale ziadny kod sa nikde nezobrazi :D cely tento handsoff je totalny fail, funguje to barsjak, viac nie ako ano…
20. októbra 2014 o 23:42 #393496
HurfoÚčastník (Participant)staci zavriet na macu imessage a znova spustit. Nasledne by ste v iPhone mali mat v Nastavenia-Spravy-Presmerovanie text. sprav mat svoje zariadenie.
Este doplnim: Macbook Pro Early 2011 + iPhone 5 – 8.1Este doplnim ze ide prijat aj hovor a ked chcem volat cez mac tak zapnem Facetime a vyberiem kontakt a jeho cislo. Mam zapnute bluetooth a som na rovnakej wifi.
21. októbra 2014 o 0:25 #393502
sonjoeÚčastník (Participant)Hurfo. Ano iMessage mi ide. Ale nejdu mi klasicke smsky. Na to je potrebne nastavit v iPhone v casti Messages „Text Messages Forwarding“. Toto ked zapnem, tak by sa mi na Macu na monitore mal zobrazit popup kde bude cislo, ktore musim prepisat do iPhone. Lenze ziadny popup sa neobjavi. A Vseobecne mi handoff funguje. Aj ked velmi divne. Volat mi ide cez Facetime aj na GSM, ale Facetime mi vobec nevyhadzuje bublinu ked vola niekto mne a tak neviem prijimat hovory. Manzelke to na Airku funguje, mne na mojom nie. Jedine co mi nefunguje je prijimanie hovorov a mozost zapnut Text Message Forwarding. A neviem preco. Uz sa to snazim nastavit asi 5 hodin a nic. Sa na to mozem uz vykaslat. Urobil som vsetky restarty, logouty, prihlasenie, vsetko mam spravne, kazde nastavenie, no prijimat hovory proste neviem :/ Sucks….
21. októbra 2014 o 0:39 #393503
sonjoeÚčastník (Participant)Mno, uz sa mi podarilo zapnut tie Txt Messaging Forward. Problem bol (asi) v tom ze ja na konverzacie cez iMessage pouzivam iba svoje mobilne cislo a appleID email a icloud email mam vypnuty. Neslo to. Zapol som si teda aj Apple ID a iCloud email na prijimanie a odosielanie ale primarne nastavil aby iMessage pouzival telefonne cislo. A potom mi uz popup s cislom na sparovanie vyskocil. Katastrofa, taketo nastavenia. Jedine co im uz teda nefunguje je to prijimanie hovorov, co je to najdolezitejsie co by som potreboval, kedze mi casto volaju a tesil som sa na handoff a prijimanie telefonatov cez Mac….
21. októbra 2014 o 1:53 #393506
PribinacikÚčastník (Participant)moj problem bol nasledovny:
– pred aktualizaciou na 8.1 mi fungovalo prijimanie hovorov aj volanie z mac-u (sms nefungovali nakolko to predosla verzia nepodporovala)
– po aktualizacii na 8.1 mi nefungovalo nic… podarilo sa mi nastavit sms podla navodu od „sonjoe“ podla prispevku vyssie ale prijimanie hovorov alebo volanie mi stale neslo (stale pisalo ze moj iPhone nie je nastaveny na telefonovanie z mac-u) a tak som zacal patrat a zistil som ze musim mat v nastaveniach iPhonu – FaceTime zapnute Apple ID a iCloud a nie len tel. cislo (toto iste som zapol aj v nastaveniach FaceTime na mac-u). Zatial to slape. Uvidime zajtra v ostrej pracovnej prevadzke.21. októbra 2014 o 10:30 #393524
sonjoeÚčastník (Participant)Pribinacik, presne toto iste som urobil aj ja s volaniama, ked som dosiel na to, ze musim maz zapnuty aj Apple ID aj iCloud email, ale mne prijimanie hovorov stale nefunguje :/ Volat som vedel aj pred tym, ked som mal len cislo zapnute vo Facetime :/ SMSky zatial funguju, aj ked spätne stare smsky nenatiahne. Cely handoff mne osobne funguje absolutne nespolahlivo, v drvivej vacsine pripadov iba z Macu do iPhone…Prebehol som asi 10 blogov, for a 80% ludi sa stazuje ze im nieco na handoff nefunguje. Ako keby to ani nevydal Apple….
21. októbra 2014 o 11:16 #393530
PribinacikÚčastník (Participant)mne tiez nenacitalo starsie konverzacie/sms z telefonu ale inak mi to funguje viac-menej bez problemov.
21. októbra 2014 o 13:03 #393538
basmanÚčastník (Participant)aj mne to funguje viac-menej celkom dobre az na to ze stare spravy mi nenacitalo
idu aj zelene aj modre oblaciky (nie len na iphon kontakty)
iphon 6 a Macbook white 2010
no uvidime dokedy to vydrzi.. :) -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.