OS-x vs Windows 7 pomooooc

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software OS-x vs Windows 7 pomooooc

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Bennis
    Účastník (Participant)

Caute, prosim Vas mam taky problem. Som celkom novacik, na zaciatku semestra som si kupil mac book pro 13″. S leopardom som celkom spokojny, ale rad by som si zahral nejake hry typu C-Sko, CoD a pod…tak som si chcel nainstalovat ako dual boot windows 7…co sa mi aj podarilo, ale vobec nic mi na nej neslo, ziadne drivre, ani vybrat dvd-cko zmechaniky, som musel pripojit mysku :D
    a ptm sa moj kamos snazil nainstalovat mi do toho W-7 boot camp, aby som si mohol vyberat ci chcem W7, alebo os x …pretoze mi fical uz len windows, medzitym sme sa snazili aj nahrat drivre z dvd-cka ktore bolo pribalene pri mac booku(sive) ale neslo to, zrazu mi to vypisalo nejaku blbu ciernu tabulku pri restartovani, chcelo to aby som dal naspat instalacku windowsu atd…neviem ako sa mi podarilo niecim naspat dostat do os X :D a vybrat dvdcko :D tak keby mi mohol niekto pomoct…a ano som uplny novacik … takze keby sa niekto moc nudil a chcel mi to podrobne opisat, ako sa dostanem do windowsu, ako tam dam ten boot camp, lebo som ho nevedel najst, ako tam dam drivre a tak…vopred za pomoc dakujem…uz sa snazim si tam dat ten windows asi 3 mesiace, tak ak by ste mi pomohli ozaj by som to ocenil…dakujem :))

Peko00001
    Účastník (Participant)
    modemw
    Účastník (Participant)

Pardon za to, ze rypem, ale nepochopim tych ludi co si kupuju macbooky na to, aby sa potom mohli baveckat hry cez bootcamp.
    a okrem toho, half life sa da aj nativne spustit.
    mam spoluziaka, ktory len kvoli visual studiu si nativne spusti win7, a potom este pol dna na nom bezi, bo ze vraj sa mu uz neoplati rebootovat do OS X … ta na kieho boha si kupoval Mac?
    stare dobre casy, ked tu bola PowerPC architektura, clovek to bud bral s Mac OS X alebo nic.
    Uvediem este lepsi extrem – pred 2 rokmi som stretol jedneho jablckara, ktory mal macbook white a mal na nom win XP. a ked som sa ho spytal, ze aky mac os tam ma, tak mi povedal, ze nema ziadny, len to XPcko, ze mu ho dakto dobabral, tak ho vymazal a dal tam windows … no neviem jak vy, ale ja by som ho (bez urazky) na hranici upalil. – samozrejme, je to len moj skromny a subjektivny nazor!

ale aby som aj ja bol trochu konstruktivny, v kratkosti len tolko, ze po instalacii win by mala nabehnut bootcamp utilita, ktora nainstaluje potrebne drivre, nieco ako parallels tools pri virtualizacii.

raul
    Moderátor

preco? na vsetkych macoch mam len win. Paci sa mi dizajn apple a win 7 slape dobre… :)

gidy
    Účastník (Participant)

raul ty had…
    ako si si to dovolit tu takto na macblogu nahlas povedat, ze mas len win.
    uz tu nikdy nikto nikterak s tebou neprehovori

raul
    Moderátor

had je moj maly brat :)))

modemw
    Účastník (Participant)

Aky paradox ze prave raul mi prvy odpovedal na moj prvy prispevok na tomto fore. Vtedy som sa pytal ci sa da vypnut faces pri importovani do iphoto :D

Bennis
    Účastník (Participant)

modemw : ono vies, ja som ho strasne chcel mam som ipod , chvilu aj iphone…a skratka sa mi to fakt pozdavalo a jedine co ma odradzalo boli hry…myslel som ze kaslat na to, ale vies ono je to strasne prijemne, ked sedis na intraku, vsetci sa okolo teba hraju CSko, alebo hoc aj sprostu trackmaniu a ty sa na nich mozes len pozerat, a oni sa ti do xichtu smeju „hlavne ze mas PRO za 1OOOneviem kolko eur…“ vies trosku to sere, a rad by som sa im smial do xichtu ze to bude lepsie slapat jak ich acere posrate a asuse… :D ale dakujem, nejako to teda vyriesim a dik PEKO neni to tam najzrozumitelnejsie ale aspon nieco…sice vsetko som robil tak isto, az na to ze ked som ho restartoval tak sa mi nevyhodili ziadne moznosti vyberu systemu…ale fakt dakujem :)

raul
    Moderátor

modemw: dostal si ma :) btw: poradil som vtedy? snad hej :)

petiar
    Účastník (Participant)

No, takto to dopadne keď si kupuješ počítač preto, aby si sa ostatným mohol rehotať do ksichtu. Teraz si to vyžer!

To, či to bude šlapať lepšie, je záležitosť hardware, nie značky. Takže ak majú ich „acere posrate a asuse“ lepší hardware, potom si ešte len užiješ výsmechu. In your face! :-)

raul
    Moderátor

akurat, ze nemaju :)

Bennis
    Účastník (Participant)

kluci :) dakujem za rady aj nerady a trapne vysmechy, podla mna je to kazdeho vec ci sa chce, alebo nechce hrat, ci chce taky alebo onaky notebook…ale to su vase nazory neberiem vam ich…kazdy ste nejako zacinali, ale na to si asi nespominate, ale fakt dakujem pomohli ste mi trocha..

a teraz k veci, slape to jak hodinky :D:D
    je to uplne perfektne, siel som podla jedneho navodu …
    a ta grafika je fakt ppci :) a fakt som vytrel zrak mojim spolubyvajucim :PPPP nazdaaaars :)

Bennis
    Účastník (Participant)

len s jednou vecou mam problem…drivre :(
    take ze stmavnut obrazovku, klavesnicu…zvuk…to mi nejde, neviete co s tym?? :)

petiar
    Účastník (Participant)

raul: Čisto hypoteticky, chápeš… ;-)

Bennis: No, tak som rád že na moje slová nedošlo. Uži si to! :-)

modemw
    Účastník (Participant)

Raul: Nepomohlo, ono sa to faces neda vypnut, takze som to nechal cez noc zbehnut.

Bennis: vidis, kvoli takym veciam jak stmavnut obrazovku a klavesnicu je lepsie virtualizovat. Moj znamy ma dokazal hodit do vrecka ked on mal macbook pro a ja este HP pavilion dv6830. On hru spustil vo virtualnom stroji a stale mu to islo lepsie ako mne nativne !!! a to uz je co povedat.

EDIT: jedine co mi na macu kus vadi, ze sa neda myska nastavit v zmysle ako vo windowse „zvysit presnost kurzora“ – t.j. ze posun kurzora nebude zavisly od rychlosti pohybu mysi.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.