OS X Mavericks a Macbook air 2010

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software OS X Mavericks a Macbook air 2010

• Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years od ygy.
Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    Aur0n
    Účastník (Participant)

Nemam ntb mam z 2 ruky a Mountain Lion tu uz bol.

ygy
    Účastník (Participant)

neviem čo tu robíte paniku kvôli airovi s 2gb ram….

chce to predsa len na základné funckie ako je net email filmy a hudba a odpoveď z vlastnej skúsennosti je že áno funguje to a dá sa s tým žiť

a opätovne áno, určite by to bežalo keby si tam mal 4,8,16gb ram…

nesmiete však zabudnúť na to že air ma rýchly ssd disk ktorý sa používa v prípade prečerpania pomäte na swap čiže to ako tak kompenzuje….

jedine čo ti budem odporúčať je počítač povedzme raz za pár dní reštartovať prípadne aspoň vypnúť a zapnúť internetový prehliadač aby sa uvoľnila vyšie spomínaná naswapovaná pamäť

ale opäť opakujem funguje to úplne v pohode (na základné úlohy)

Aur0n
    Účastník (Participant)

Dakujem ygy presne toto som hladal. Potreboval som dakoho kto stym ma skusenost. Len mam taky problem ze neviem ako to tam nahodit kedze na App Store je uz iba Yosemite.

babo
    Účastník (Participant)

musis zohnat niekoho co ma este Mavericks a ma recovery particiu alebo instalacku v apkach a vyrobit USB instalacku… snad nebudes mat problem s drivers, je to zriedkave ale moze sa to stat

Aur0n
    Účastník (Participant)

a nezohnam to niekde na nete?

ygy
    Účastník (Participant)

hoď tam yosemite ;) len za žiadnych okolností nezapínaj tú priehladnosť užívateľskéhého prostredia a budeš v poiadku…. k

eď tak na torrentoch nájdeš všetky verzie mac osx a na youtube zas nájdeš videá ako spraviť bootovacie usb

(s macbookami air 2010 dodávali v krabici bootovacie usb s mac os x snow leopard tak keď tak skontroluj či ho náhodou nemáš ;) )

Aur0n
    Účastník (Participant)

nie nemam to USB s OS X snow leopard. Tuho rozmyslam ci do toho mam ist. Ak by to islo moc zle da sa naspat nahodit mountain lion ak by som si nan spravil bootovacie usb?

ygy
    Účastník (Participant)

samozrejme

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.