OS X 10.10

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software OS X 10.10

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 21 až 33 (z celkového počtu 33 )
  • Autor
    pukalovic
    Zablokovaný

uz som aj zacal uvazovat nad MBA 11″ na cesty, cisto office veci ale tento clanok ma presvedcil, ze si radsej kupim nieco ine :/
    https://www.macblog.sk/novinky/pozrite-si-porovnanie-dizajnu-os-x-mavericks-a-os-x-yosemite-8088.html
    nova grafika je s prepacenim CISTY HUMUS.

Účastník (Participant)

náhodou, mojej 13 ročnej sesternici – faninke Hello Kitty, sa nová grafika veľmi páči

dfx
    Účastník (Participant)

pukalovic: V pohode si kup ten thinkpad co si minule posielal.

joer
    Účastník (Participant)

To Pukalovic: Na compe to nie je take zlé – napr. ja ho mam nainstalovany na 23 palcovom IPS display to nevyzerá az tak otrasne. Otrasné su ale farby zloziek, ta modra je tak presaturovana, ze sa mi kce blejt. Ak s tym nieco neurobia, nejaku bledomodru na styl Mavericka, urcite sa najdu aplikacie tretich stran co to umoznia prehodit do prijatelnejsej farby.
    No nechajme sa prekvapit do leta.

pukalovic
    Zablokovaný

mne nejde do hlavy, preco v settingsoch nie je nejaky prepinac medzi starym a novym vzhladom, podobne ako to vyriesili pri zamknuti rotacie/mute na ipade. Kazdy ma preferencie a trosku vacsia volnost by nezaskodila ;)

joer
    Účastník (Participant)

Lebo by zase ten system nabobtnal, spomalil a programatori by mali zase o jeden problem navyse. Je to beta 1 tak do leta a jesene hadam s tym nieco urobia vdaka pripomienkam. Nechce sa mi verit ze tam nie je niekto typu S. J. ktory by im povedal to jeho slávne: Je to na hovno!

pukalovic
    Zablokovaný

napr. mala vyjst hra C&C Generals 2 a tesne pred spustenim to cele zrusili a programuju odznova, cize vedenie EA games pochopilo, ze to dalo vypracovat niemandom.
    Mne aj dost vadi novy design checkboxov, buttonov … je to az moc jednoduche a ked si zoberiem ze je to launchpad, ktory je trocha preplaceny mi nejde do hlavy ta logika, najprv prideme xy elementov a potom ich odoberame?

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Lebo by zase ten system nabobtnal, spomalil a programatori by mali zase o jeden problem navyse

——————-

keby nechali starý vzhlad, programatori by NEMALI problem navyše. Problém NAVYŠE majú teraz, ked ten OSX re-designovali…

a v prípade iOS – to akože vyrobiť aplikáciu ktorá plnohodnotne pobeží na iPhone a aj iPade problém nie je, ale medzi GUI ktoré by sa dali prepínať medzi „iOS 6 štýlom“ a „iOS 7 štýlom“ už problém je? Navyše ten „iOS6 štýl“ už existuje, stačilo pridať GUI čo by ladilo s „iOS 7 štýlom“…

hatto
    Účastník (Participant)

ako stabilna je tato verzia? ake mate skusenosti? chcel by som vyskusat ale nechcel by som si rozbit system :)

bawy
    Moderátor

hrám sa s tým od rána, občas to laguje, ale všeobecne sa mi ten design dosť páči, mám pocit že mám pred sebou zväčšený iphone, alebo ipad s klávesnicou, ale holt to som ja, mám rád farby, mám rád transparent efekt :)

btw: farby priečinkov sú naozaj presaturované, inak sa mi nový design veľmi páči.

pukalovic
    Zablokovaný

tie farby priecinkov su najvacsi fail, ale nastastie to ide zmenit ;)

joer
    Účastník (Participant)

Hej a ako ich zmenis? Manualne na to nemam chut, z toho som uz za tie roky vyrastol.

pukalovic
    Zablokovaný

staci si nainstalovat hocktory soft na zmenu ikoniek

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 21 až 33 (z celkového počtu 33 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.