Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › OS X 10.10.3 public beta problemy
- Toto téma obsahuje 14 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years, 1 months od
JFK..
-
AutorPríspevky
-
19. marca 2015 o 1:32 #104619
JFK.
Účastník (Participant)Zdar, nahodil som poslednú public betu 14D105g, a gestúra 3 prstami na nejake slovo v safari alebo kdekolvek nefunguje…
ono by sa mal otvoriť ten slovník alebo teda ten „look-up service“ a ukazať definiciu slova, no on sa otovrí a buď je to hneď prázdne, alebo to ukazuje že „searching“ a potom je to prázdne, teda je to okno prázdne a neukáže nič!!
to by mi až tak nevadilo, ale potom sa deje to, že nefunguje vôbec klavesnica v žiadnej appke, notes, safari, …nikde okrem spotlightu sa prakticky neda písať……log out, reštart a tak to hneď vyrieši, ale čo je to za blbosť akože?
+ keď si otvorím nové Finder okno normálne z Docku…. tak mi nehodí SIDEBAR
musim si ho manuálne zapnúť hore v lište… wtf??
CHCEM TO MAŤ STÁLE TAKTO KLASICKY, AKO TO BOLO VŽDY !!
len ono si to nepamätá, že si zapnem sidebar, vždy ho aj tak dá preč pri naslednom otovrenína predlošej bete to vôbec nerobilo, mal som pocit, že predošlá bola absolútne stabilná verzia, teraz som sklamaný.
any ideas guys?
19. marca 2015 o 8:17 #402962Drevoplech
Účastník (Participant)JFK., vies ty vobec preco sa vypustaju do sveta Beta verzie? :) Problemy mas hlasit vyvojarom a nie hladat rady a nazory na diskusnych forach…
19. marca 2015 o 8:41 #402963rackom
Účastník (Participant)moj napad je zmierit sa s chybami a pockat na oficialny release :)
19. marca 2015 o 10:07 #402965iTuxx
ModerátorAle JFK je vyvojar ktory hlada pomoc na forach aby si svoju betu sam opravil :-) on nikde nic nehlasi, je to mocna samostatna jednotka. Dokonca to hlasenie chyb je prva vec, ktoru vypina po instalacii bety. Snazi sa svoj system si vytunit do dokonalosti, aby to potom vmietol applackym vyvojarom do xichtu, ze on sam to lepsie fixol a vyladil. Ved co si myslite, preco je JFK patronom funkcie About this Mac? Pretoze on sa zasluzil o to, ze je to konecne krasne pouzitelna ficura systemu. Hned si to idem skontrolovat ked uz o tom pisem.
JFK ja by som ti velmi rad pomohol, ale moje developerske schopnosti sa tvojim nevyrovnaju ani z pol percenta, takze jedine co mozem, je drzat palce a verit. Vie si predstavit kolko podpory potrebujes ked stojis sam proti takej velkej masinerii. Ale v kutiku duse viem, ze to opravis a konecne budes moct klavesnicu pouzivat tak, ako my ostatni :-)19. marca 2015 o 12:03 #402974miskosvk
Účastník (Participant)JFK je vlastne separatny kodovaci jazyk. It stands for just funny koding :)
19. marca 2015 o 19:35 #403018JFK.
Účastník (Participant)Ty si magor iTuxx :DDD Ale zasmial som sa :D
A nahodou, ak mám čas, tak, ..aj tie problemy hlásim :D
25. marca 2015 o 0:32 #403200JFK.
Účastník (Participant)UPDATE://
nová Public Beta (14D113c) rieši všetky problémy
CHEERS :)
25. marca 2015 o 0:49 #403201majdy
Účastník (Participant)JFK: a aké pridala? :D
BTW: nemusím mať ani betu a pred pár minútami som zažil nefunkčné imessage, následné pýtanie hesla akoby som nebol ani prihlásený, to isté s facetime a nakoniec pre icloud, nepoviem, keby som sa s niečim v nastaveniach hral, ale naposledy som bol v nejakých nastaveniach asi tak pred týžňom, keď som z nich mazal Flash :D
25. marca 2015 o 9:12 #403202iTuxx
ModerátorMajdy, len pred tyzdnom si mazal flash? Co ty si za cloveka???? :-O
25. marca 2015 o 11:36 #403209mudrnudl
Účastník (Participant)Vtipna tema…
25. marca 2015 o 14:41 #403217JFK.
Účastník (Participant)Majdy, zatial som si žiaden extra problem nevšimol, vyzera to dosť stabilne.
Ja ešte stále mám flash kvôli nakazeným videám na FB :D
25. marca 2015 o 17:33 #403226majdy
Účastník (Participant)iTuxx, a teraz ti niečo poviem, niečo, čo by si nečakal a niečo, čo zmení pohľad na môj posledný príspevok a prezradí ti, že vlastne celý tvoja mienka, myseľ a tým síce aj život je inak a je to horšie ako si si myslel, totižto, ja som flash nemazal!, tak ako si si myslel, ja som ho len vyhodil nech mi nesvieti v System Preferences, lebo nemá podporu retiny :D, nemám ho rád a vyšla nejaká aktualizácia :O
BTW: píšem ako mi zlyhal systém a čakal som útechu so smutnými smajlíkmi, ale nie, všetci si z môjho príspevku odniesli len jedno – flash :(
25. marca 2015 o 20:33 #403239iTuxx
Moderátormajdy toto nemozes mysliet vazne!!! co tam po nejakom zlyhanom systeme… Ved to ze mas stale flash z teba robi necisteho cloveka. Ako sa vobec!!! opovazujes so mnou alebo JFKom bavit??? Vlastne teraz kukam ze JFK tiez klesol medzi tu spodinu :-(
JFK: ked som davnejsie zbadal ze mas v iTunes kniznici rytmusa, myslel som si ze to uz horsie byt nemoze. Ale posledna veta tvojho posledneho prispevku vo mne zmietla aj posledne dobre nazory na teba :-D Klesas hlbsie ako titanik kamarat :-D neviem ci je horsi majdyho flash, alebo tvoje nakazene fb videa :-D
edit: chlapci moji zlati… odvolam vsetky spinavosti co som povedal na vase adresy. S hrozou zistujem a so zarmutkom vam oznamujem, ze aj v mojom Macu flash pretrvava :-( nechapem ako sa toto mohlo stat. Moje hodnoty sa zrutili ako domcek z kariet :-(
25. marca 2015 o 23:52 #403247mudrnudl
Účastník (Participant)Boze to pokrytectvooo
26. marca 2015 o 14:00 #403251JFK.
Účastník (Participant)Ale tiež nechápem preco nedajú tú ikonku v Retina rozlíšení …
Vytáča ma to :D :D…v tom Adobe musia vyť strašní rebelkovia…to ja, úbožiak, by som im tú ikonku spravil keby mi to dovolili – aj zadarmo.iTuxx, ešte si radšej prekontroluj aj About This Mac…, či sa nepretransformoval…
Som pirát
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.