- Toto téma obsahuje 32 odpovedí, 15 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › OS X 10.10
Ahojte,
Nenasiel som tu temu zalozenu pre tento system. Nainstaloval som si system na ext. disk aby som vyskusal tie nove „ficury“.
Nepodarilo sa mi rozbehat handsoff ani volania z macu. SMS idu perfektne avsak obcas sa seknu.
Skusal niekto rozbehat tuto novinku? Pripadne podarilo sa vam to?
Diky
tiez tam mal niekto problem s tymi hovormi
to som tam pisal ja len uz tam nechcem spinit temu ktora je venovana iOS8
nemozem si pomoct, ako fanusik OS X musim pvoedat, ze major update kazdy rok sa mi nepaci. Potom je nejaka naozaj velka zmena ako novy FS na vedlajsej kolaji (a sorry keby sa vtedy podarilo HFS+ za ZFS v 10.5 bol by to velky posun vpred). A dalsia vec je, ze to kazi povest, teda 10.7 ked vysla bol pekny hnoj, to si skoro mohlo podat ruku s Windows Vista (aj ked pre 10.7 to uz taky 2-3 patch vyriesil, kde Vista mohla ist tak cela do kosa :) )
Keby to bol „Major Update“ tak by to spoplatnili 29 dolarmi ;). Takto sami ukazuju, ze to je zadarmo a ze to je …
Lion stal 29 frajer, ty tu zas neplet hrusky s jablkami. Stale je kvalita toho OS na mile vzdialena Win, aj ked v kadencii novych release Apple fakt nemusel tromfnut Mac, fakt ze nie
Vsak to hovorim, ze Major update stal 29 dolarov. Zas niekto necita :/. Treba si skusit najnovsie OS X, Windowsy a Linuxy a potom robit zavery. 90% pouzivatelov OS X porovnava Mountain Lion / Mavericks s XP/Vista. Nikto to neporovna s Windows 8, ktory je mimochodom taktiez prisposobeny na high-res. displeje.
prosim ale velmi prosim nepliest sem windows 8 a windows server 2012 pretoze to je odpad a keby som bol nuteny ho pouzivat vystrelim si mozog z hlavy.
Len pre info. To ich slavne metro stoji za hovno a je to humus clovek aby to najskor musel 2 hodiny prisposobovat a az potom sa to da troska pouzivat. A kedze sa v praci pripajam cez RDP na servery s Windows Server 2012 tak grcam ked to musim pouzivat. Naco to tam dali?
To len recnicka otazka.
Kto už používa OS X Yosemite s touchpadom, vyskúšajte či náhodou nezačali fungovať gestá vo finderi dopredu/späť. Ďakujem.
Roman Zavrel napisal ze nie :( :(.
@majdy nie nefunguje to este.
ach, ach, veľká škoda :/
vie niekto ake budu min podporovane konfiguracie ? ako stary mac sa rozbehne ?
iMac (mid-2007 or newer)
MacBook Air (late 2008 or newer)
MacBook (Late 2008 Aluminum, or Early 2009 or newer)
Mac Mini (Early 2009 or newer)
MacBook Pro (Mid/Late 2007 or newer)
Mac Pro (Early 2008 or newer)
…v podstate to, co doteraz
dik Lemmy, takze moj posledny mohykan z macbookpro 17 este stale prezije …;-)
Yosemite podporuje všetky macs, ktoré podporoval maverics :)
vie mi niekto poradiť, odkiaľ si stiahnem betu Mac OS X 10.10. Ďakujem
chcem sa spýtať, či už do aplikácie správy dali už aj facebook účet alebo sa stále treba prihlasovať cez Jabber účet. Ďakujem