- Toto téma obsahuje 386 odpovedí, 59 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)
co je redsn0w ?
REDSN0W PROVIDES SIMILAR FUNCTIONALITY TO QUICKPWN.
Ludia idu vam MMS? 3.0 by ich uz mala mat defaultne pokial viem, pri pisani spravy vsak nevidim moznost pridat fotografiu, treba to nejak specialne aktivovat?
V lavom dolnom rohu je taky maly obrazok fotoaparatu cez to sa pridavaju obrazky do MMS bud z existujúcich foto alebo ti ponukne moznosť odfotit nieco.
Juchúúú, 2G už ide v pohodiške :) … len som teraz skúšal urobiť cez redsn0w aj na 3G, a stále tam páše že waiting for reboot … na 2g mi take nerobilo :-/
@nevy, no ja som prave zistil, ze 2G nema podporu MMS, takze zbytocne tam hladam tu ikonku fotoaparatu ako aj nastavenia v Settings :D (http://www.mobilmania.sk/clanky/iphone-os-30-oficialne-predstaveny-ponuka-push-notifikacie-ci-mms/sc-3-a-111060/default.aspx)
viete mi povedat ci ide upgdare systemu spravit hned z 2.0.2??? lebo som to pripojil do iTunes a vypisalo mi to na iPhone ze ho mam pripojit na iTunes a mam ho pripojeny….a na iphone mi to pise ze preparing iPhone for restore….mam cakat alebo co?
depi, sme na tom rovnako :) … akurat ze tam nemam officialne MMS O_o
nenajde sa tu niekto komu hadzalo tiez chyby pri nahravani JB firmware???
mne hadzalo … natiahol som znova povodny, potom som siel do DFU mode, a nahral JBknuty, a slo to v pohodke ;)
no aj mne to tak slo ale robi mi to problemy ked chcem volat ze mi vypise hovor neuspesny a ani za boha neviem co tomu je
Ak niekomu nejdu MMS (Orange), zavolate sluzby zakaznikom (905) a presvedcte sa, ci mate MMS vobec aktivovane na Vasej SIM. Mne tiez najprv nesli a potom som zistil, ze som ich nemal aktivovane. Nejde o aktivovanie sluzby, ale funkcie na SIM karte. Pripadne este skontrolujte, ci ich mate zapnute v nastaveniach sprav priamo v iPhone.
to madaraszko: Mas signal?
ešte posledný raz sa opýtam : zobrazuje vám to dĺžku trvania hovoru alebo len čas kedy hovor začal?
Ď.
to mimooo jasne ze mam signal:D
aj ja mam =)
Neviem, ci som si to vsimol az teraz :), ale zda sa mi, ze pri prehravani hudby cez iPod, ked mate mobil vertikalne a dlhsie chytite gulicku na posuvanie sa v ramci skladby, tak da moznosti, ako rychlo sa ma posuvat .. napr. half speed, fine speed a podobne. :) Bud je to nove, alebo som si to doteraz nevsimol. :D
@translator: skus si pozriet predchadzajuce hovory a tam mas vsade taku sipku na modrom podklade napravo…klik na nu a tam ti vypise dlzku hovoru :) nie je to ale na sekundy presne…
thx elminno za tip na mms! ale teta mi vravela :D ze to mam aktivovane…no mms posielat neviem…mam to vsade nastavene lebo mam tam pri spravach aj ten fotacik a v O2 mi to ide…ale v Orange len sending sending a potom vypise, ze failed
spoti veľmi pekne ďakujem.
ma niekto o2 kto robil update na 3,0 a ide mu internet ? potreboval by som vediet nastavenia :) lebo mi nejde edge. vdaka