OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 341 až 360 (z celkového počtu 387 )
  • Autor
    Kukosk
    Účastník (Participant)

cez quick pwn … ved ale toto je co za blbost :( ani cydia mi nejde :( po fresh installe :(

mimoo
    Účastník (Participant)

No konecne … sa to podarilo JB uspesny. Mam telefon NEBLOKOVANY, JB pomocou PWNtool. Vsetko zda sa byt OK.

mimoo
    Účastník (Participant)

V Installer je premenovany(asi) sa nachadzaju mapy Europy, neviem zatial ci je to free alebo to treba kupit…

mimoo
    Účastník (Participant)

Vsetky app + ulozene level. prip. vysledky mam naspat.

Kukosk
    Účastník (Participant)

jaj… a ono sa to automaticky nachadza v quickpwn ? ci ako ?

Kukosk
    Účastník (Participant)

ale ako je potom mozne ze tam je cydia a icy ? predinstalovany ? nechapem akosi

mayoxy
    Účastník (Participant)

pwnage tool vygeneroval custom firmware. upraveny. dal donho isntalacky cydii a icy. tym padom tam to mas ako default apps

mayoxy
    Účastník (Participant)

to by mal spravit ten mobile installation pre firmware 3. ale este asi zatial nieje spraveny. a netusim kto to robi.
    no ak mas JB mozes si naisntalovat napr. cycorder, SBsettings, winterboard. atd. atd. (zatial)

spoti
    Účastník (Participant)

hmm…kym mi to este syncuje sa opytam zmenili ste velkost root partition z tych standartnych 511MB? myslim pri vytvarani custom fw?
    neboj bude to este dnes :D sak to by som nezaspal keby to neslo :D

spoti
    Účastník (Participant)

v cydii som to nenasiel…ale urcite sa to tam objavi zachvilu no…ale uvedeny postup funguje :)

//este otazocka ide vam po JB app Weather a Stocks? mne sa nechcu updatetnut…ako netrapi ma to aj tak som si ich skryl…len tak som zvedavy…

//odpovedam si sam…nie je to jailbreakom, cital som na dev blogu, ze ludia s novym 3G S maju tiez problemy s Weather app a aj ty co nemaju JB na 3G…ono sa to teda napravi asi samo :D

edkis
    Účastník (Participant)

Ma niekto problem s tym ze nema v menu moznost zapnut numericky ukazovatel stavu baterie ? Co citam po forach tak niekto ma niekto nie. Urcite to ale nie je jailbreakom.

madaraszko
    Účastník (Participant)

moze mi niekto povedat cez co spravit ten JB na iphone 3G 8GB od t-mobile????lebo sa v tom dako nevyznam a robil to niekto aj cez maca???diky moc

mayoxy
    Účastník (Participant)

edkis: v cydii mas taky tento co stiahnes a budes uz mat tu moznost. skus vyhladavac v cydii napr. numeric alebo batery alebo tak

madaraszko: cez pwn age tool v piratskom pristave. org to je.. mas tam 5000 seedov. Stiahnes, spravi ti custom firmware, ktory potom v DFU mode noramlne restrorenes iphone v itunese.

// odporucam v cydii najst si taku funkciu na zastavenie rotacie pre SBsetting. (rotation inhibitor)

edkis
    Účastník (Participant)

Ano viem ze je v cydii ale chcel som default riesenie v novom fw.

mayoxy
    Účastník (Participant)

edkis: default je v SBsettings. tam to je. defaultne.

Pitko79
    Účastník (Participant)

Mám prosbu ku Vám vie mi tu niekto poradiť ako mam urobiť jallbreak do iphone 3g 3.0 8gb od t-mobile?Som nováčik v tom.

bawy
    Moderátor

chalani nešírte tu warez, tieto veci si riešte cez mail. Každý má možnosť si v konte zverejniť mail, takže v tom nevidím problém.

dzankou
    Účastník (Participant)

neviem preco vsetci davate do dfu modu, mne to ide vsetko no problem v Normal mode…
    vytvori sa custom firmware a priamo v itunes dam alt-Restore a ide no problem
    kedy bude ultrasn0w :)

madaraszko
    Účastník (Participant)

no ja akurat robim restore uvidim ci potom budu nejake problemy s tym firmware….a keby boli da sa to potom nejako downgradnut bez problemov na 2.2.1???

to bawy: nechcem sa do toho miesat ale tak nikde nepovoluju warez tak neviem kde to maju riesit:) a v profile to tiez nemaju napisane….tak ked nejaky chudak potrebuje surne pomoc tak neviem kde ju ma potom hladat:) ale to nic v zlom aby si vedel to ja len tak:)

EdDy
    Účastník (Participant)

Redsn0w je vonku :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 341 až 360 (z celkového počtu 387 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.