- Toto téma obsahuje 386 odpovedí, 59 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)
cez quick pwn … ved ale toto je co za blbost :( ani cydia mi nejde :( po fresh installe :(
No konecne … sa to podarilo JB uspesny. Mam telefon NEBLOKOVANY, JB pomocou PWNtool. Vsetko zda sa byt OK.
V Installer je premenovany(asi) sa nachadzaju mapy Europy, neviem zatial ci je to free alebo to treba kupit…
Vsetky app + ulozene level. prip. vysledky mam naspat.
jaj… a ono sa to automaticky nachadza v quickpwn ? ci ako ?
ale ako je potom mozne ze tam je cydia a icy ? predinstalovany ? nechapem akosi
pwnage tool vygeneroval custom firmware. upraveny. dal donho isntalacky cydii a icy. tym padom tam to mas ako default apps
to by mal spravit ten mobile installation pre firmware 3. ale este asi zatial nieje spraveny. a netusim kto to robi.
no ak mas JB mozes si naisntalovat napr. cycorder, SBsettings, winterboard. atd. atd. (zatial)
hmm…kym mi to este syncuje sa opytam zmenili ste velkost root partition z tych standartnych 511MB? myslim pri vytvarani custom fw?
neboj bude to este dnes :D sak to by som nezaspal keby to neslo :D
v cydii som to nenasiel…ale urcite sa to tam objavi zachvilu no…ale uvedeny postup funguje :)
//este otazocka ide vam po JB app Weather a Stocks? mne sa nechcu updatetnut…ako netrapi ma to aj tak som si ich skryl…len tak som zvedavy…
//odpovedam si sam…nie je to jailbreakom, cital som na dev blogu, ze ludia s novym 3G S maju tiez problemy s Weather app a aj ty co nemaju JB na 3G…ono sa to teda napravi asi samo :D
Ma niekto problem s tym ze nema v menu moznost zapnut numericky ukazovatel stavu baterie ? Co citam po forach tak niekto ma niekto nie. Urcite to ale nie je jailbreakom.
moze mi niekto povedat cez co spravit ten JB na iphone 3G 8GB od t-mobile????lebo sa v tom dako nevyznam a robil to niekto aj cez maca???diky moc
edkis: v cydii mas taky tento co stiahnes a budes uz mat tu moznost. skus vyhladavac v cydii napr. numeric alebo batery alebo tak
madaraszko: cez pwn age tool v piratskom pristave. org to je.. mas tam 5000 seedov. Stiahnes, spravi ti custom firmware, ktory potom v DFU mode noramlne restrorenes iphone v itunese.
// odporucam v cydii najst si taku funkciu na zastavenie rotacie pre SBsetting. (rotation inhibitor)
Ano viem ze je v cydii ale chcel som default riesenie v novom fw.
edkis: default je v SBsettings. tam to je. defaultne.
Mám prosbu ku Vám vie mi tu niekto poradiť ako mam urobiť jallbreak do iphone 3g 3.0 8gb od t-mobile?Som nováčik v tom.
chalani nešírte tu warez, tieto veci si riešte cez mail. Každý má možnosť si v konte zverejniť mail, takže v tom nevidím problém.
neviem preco vsetci davate do dfu modu, mne to ide vsetko no problem v Normal mode…
vytvori sa custom firmware a priamo v itunes dam alt-Restore a ide no problem
kedy bude ultrasn0w :)
no ja akurat robim restore uvidim ci potom budu nejake problemy s tym firmware….a keby boli da sa to potom nejako downgradnut bez problemov na 2.2.1???
to bawy: nechcem sa do toho miesat ale tak nikde nepovoluju warez tak neviem kde to maju riesit:) a v profile to tiez nemaju napisane….tak ked nejaky chudak potrebuje surne pomoc tak neviem kde ju ma potom hladat:) ale to nic v zlom aby si vedel to ja len tak:)
Redsn0w je vonku :)