OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 281 až 300 (z celkového počtu 387 )
  • Autor
    simumarek
    Účastník (Participant)

No už mám nahodený oficiálny OS 3.0 ale MMS mi stále v sieti orange nejdú, je tam nutné niečo nastavovať, alebo ako? Urobil som si aj carrier update ale MMS stále nič :(

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

mne dajak vsetko seka… a navyse na appstore mam nastaveny novy login aj v settings aj priamo v appstore vo featured uplne naspodku. a on mi furt pyta heslo na stary account ktory som mal na tom iphone aspon pol roka do zadu!!!. a vsetko mi seka este aj moj milovany real soccer!!! ta to uz kde sme!!! ani kamera tam neni. buzici co tam vlastne dali okrem tej sirokej klavesnice ktora tam mala davno byt uz vo betaverzii jednotky aj spolu s copy&paste!!! akurat tie ich vy****** aplikacie do ktorych si teraz bude clovek kupovat kazdy item :/

Jod
    Účastník (Participant)

Veru aj mne sa zdalo, že mi to seká trochu

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

taptap na mraky!!! seka to!!!

Jod
    Účastník (Participant)

Mám pocit, že oni to testovali jedine v iPhone simulátore, tam im to pravdaže nesekalo xD

jveres
    Účastník (Participant)

mam pocit, ze to vobec nerobili pre iPhone 3G ale rovno pre 3G S, aby sme si ho vsetci vymenili :)

translator
    Účastník (Participant)

tu http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=1&t=17356 (bod 25. a 26)som čítal, že po update by mal iP zobrazovať dĺžku trvania hovorov o.i. mne to ale nezobrazuje viete poradiť čo a kde nastaviť?
    Ď.

alchymister
    Účastník (Participant)

Vojtin : nesuhlasim.. novy firmware pokladam za dobru a prinosnu vec, presny opak ako ty dies, ze kraviny..

alchymister
    Účastník (Participant)

mne vo vodafone mms idu, po tom ako som nady sceera bezuspesne zabijal cas a k pozitivnemu vysledku sa nedopracoval, ta kukam rano ked pisem sms, ze tam ta ikonka naskocila.. vyskusam a mms fachcia.. akurat neviem ci aj dondu..

spoti
    Účastník (Participant)

ani mne nejdu mmsky v orange…a s tym sekanim…spociatku to sekalo aj mne ale teraz uz ide vsetko ovela rychlejsie ako v 2.2.1 aj baterka drzi lepsie asi tam ficalo nejake indexovanie kvoli spotlightu lebo vyhladavanie neslo hned len po nejakej chvilke

eraserv6
    Účastník (Participant)

To translator: Ikona telefon, posledne hovory. V kazdom odchadzajucom hovore je zobrazeny aj cas ale len v minutach bez sekund. Skoda:(((

EdDy
    Účastník (Participant)

Nie, nemyslel som si že bude boom :) len som našiel članok, kde vraj bol JB pre iP … a nešlo to, stalo sa niečo hrozne ? :)

JessieSNB
    Účastník (Participant)

No mne to ide perfektne,neseká sa to,len v prvých 2 minútach… …. recorder mi ide v pohode,ale sms som neskusala :D:D:D pre mna je to dost take cudne ze v macu slovencina,a tak rozmyslam na jazyku urcite :D:D „Mac bude vždy po anglicky-jemu sa iný jazyk nehodí ;) „

Jod
    Účastník (Participant)

No ja niesom nejaký angličtinár, ale zo slovenčiny na pc/macu som bol vždy ešte väčśí dement :)))) . Ale na iPhone mi to nejak nevadí, aj keď to unlock bolo krajšie na screene než je teraz odblokovať :D

JessieSNB
    Účastník (Participant)

no ano…ale zato su dobri ludkovia ktori to vymysleli :D:D :D ale no neviem no…. to „fotoaparat“ , „fotky“ atd. mi nejak nejdu do hlavy,myslim tie nazvy no :D

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

kks , poradte , vcera som nahodil ten update , a nejdu my ziadne app-pcka :-( plus my nechce niak ist predpoved pocasia , vypisuje teploty az 70 stupnov… Poradte :-)

ervin11
    Účastník (Participant)

Prestav si teplotu z Fahrenheita na Celsia… :)

translator
    Účastník (Participant)

eraserv6 tak u mna to tak nieje. Mne zobrazuje len cas – myslim tym hodinu kedy hovor zacal. Ziadne minuty ani nic podobne prsne rovnako ako pred updatom. Co pribudlo je taka mala ikonka, ktora indikuje rozdiel medzi volanym resp. prijatym hovorom a ci sa jedna o mobil/pevnu linku. Z toho plynie aj moja otazka?)))

Jod: nie odblokovat ale odomknut:D

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

Cize podarilo sa vyriesit tu teplotu ale nvm co tie app

piggee
    Účastník (Participant)

H1tM4nCoRp: ako to reaguje, co to robi.. trochu popis, ked chces pomoc..

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 281 až 300 (z celkového počtu 387 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.