OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 261 až 280 (z celkového počtu 387 )
  • Autor
    Jod
    Účastník (Participant)

Ja som najspokojnejší :D
    The iPhone cannot be updated at this time because the iPhone activation server is temporarily unavailable.

mimoo
    Účastník (Participant)

No jasne a Bluetooth bieda, zatial nevidi ani MacBook ani moj druhy mobil… snad casom nejaka App. , uvidime.

spoti
    Účastník (Participant)

j SDK je tak spravene, ze developeri maju pristup ku kazdemu kusu HW cize ked sa bude dat nieco posielat cez BT jedine cez nejaky app…

translator
    Účastník (Participant)

mimoo sranda je, že Mac ho vidí – len musíš včas zadať vygenerovaný kód(na prvý pokus iP prešiel do šetr. módu a tak som to „zmeškal“) avšak vyzerá to len na tethering pripojenie nakoľko nič sa nedá preniesť(obr. a pod.). Je to presne ako predtým len v „ružovom“:D(taká Jobsiáda:D)

alchymister
    Účastník (Participant)

translator: mac ho vidi, ale iphone je slepy ako patron, je jedno ci stihnes ci nestihnes potvrdit kod, aspon u mna, nepodarilo sa to ani na 10x.. kaslem na to

trinidat
    Účastník (Participant)

Ale daju sa vypnut tie push notifiklcie napriklad u emailu, aby mi neprisiel obrovsky ucet:(

mayoxy
    Účastník (Participant)

ze vraj PUSH este nejde.. musime si pockat na nejake noramlne aplikacie , ktore podporuju push taky, noramlne, nie smskovy alebo emailovy. ale taky ze sa aplikacia zobrazi v nastaveniach a hlaseniach.
    lebo IM+ podpurje len emailovy push a AIM len smskovy. Tap tap ma dobry push. taky ako ma byt. aspon sa mi zda.

titinius
    Účastník (Participant)

neviem ci ste to tu uz spominali, ale som si vsimol ze sa da v mapach odkliknut aj autobus :)
    ale mi vypise ze medzi Dunajskou Luznou a BA sa nenasli trasy, ale ked to je „odomknute“ tak snad to doplnia, ne? to by bola pecka !! :)

Kukosk
    Účastník (Participant)

stale refreshujem http://blog.iphone-dev.org/ a stale nic xD :D:D:D:D:D:D

gorky
    Účastník (Participant)

mozno blba otazka,ale neexistuje sposob ako oznacit maili ako precitane?vzdy ked restornem phone,tak sa neviem doklikat aby som oznacil vsetky maili ako oznacene…

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

no a co budu aj tie turn-by-turn aplikacie ci nie?

Guess
    Účastník (Participant)

iTunes mi nechce nacitat iPhone !!!!!!
    co to ma byt??

mimoo
    Účastník (Participant)

No navigacie uz aj su len niesu na appstore, napr. tomtom – summer 2009

raul
    Moderátor

Kedy vyjde ten novy firmware, OS 3.0?

Jod
    Účastník (Participant)

Už vyšiel, len môj iPhone došiel :D

Vojtin
    Účastník (Participant)

hm os 3 nic moc, jen kraviny….

EdDy
    Účastník (Participant)

4. Will I be able to jailbreak iPhone 3.0? When will the jailbreak be released?

Yes, thanks to the iPhone Dev Team you will be able to jailbreak iPhone 3.0 firmware on all iPhones and iPod Touches except for iPhone 3G S. You will not be able to jailbreak or unlock the new iPhone 3G S yet. The iPhone Dev Team plans to release the jailbreak after the iPhone 3.0 update is released. Just keep checking back here if you want to download the jailbreak, I’ll make a post with the download links once it’s out.

Takže, treba čakať :) … ja som si urobil uptade, a môžem sa pozerať na lockscreen :P .. ale aspoň je po slovensky ! :D

Kukosk
    Účastník (Participant)

no cakam cakam a uz by to mohlo aj byt :( boze ved nech ho releasnu ked ho maju soomaari

piggee
    Účastník (Participant)

nie nie, nech pekne pockaju do piatku, aby s tym zase apple nevydrbkal…

jveres
    Účastník (Participant)

EdDy na co sa potom pytas ci updatovat alebo nie, ked ho aj tak updatnes? Clovek ti pekne vysvetli, ze to nerob a ty bum. Co si si myslel, ze len tak updatnes a frcis? Teraz mozes cakat minimalne do piatka, no je to tvoja vec :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 261 až 280 (z celkového počtu 387 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.