OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 241 až 260 (z celkového počtu 387 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

Preco mi nejde aktivovat iPhone po update na 3.0? Pise, ze nie som pripojeny na internet, pritom som.. „Accessing iTunes Store“ a potom nic… ostal som na jednom bode.. na iPhone mi svieti, ze mam pripojit tel. k iTunes a iTunes to pokasle.. vyborne :(

mayoxy
    Účastník (Participant)

aktivacny server je pretazeny.

Anonymný
    Neaktívny

mno tak super.. zvladaju to.

translator
    Účastník (Participant)

ja by som sa na niečo opýtal z iného „súdka“ )) skúšal som spárovať cez bluetooth iPhone a Sony Ericsson – Sony „vidí“ iPhone ale neviem nič poslať – iPhone nevie Sony nájsť. Aké máte skúsenosti?
    Treba niečo niekde(aj keď neviem kde) nastaviť?

mayoxy
    Účastník (Participant)

AIM push notifikacia mi nefunguje. neviem ako zadat telefonne cislo.. hm

Anonymný
    Neaktívny

som sam, komu sa neda aktivovat telefon cez tu uzasnu sluzbu?

trinidat
    Účastník (Participant)

Nerozumiem, kde najdem program na push notifikaciu

translator
    Účastník (Participant)

Steve_SK nie nie si :

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=1&t=17554

a pod. chce to len kľud a rozvahu(servre sú preťažené)

vydržať:)

Anonymný
    Neaktívny

translator: oki, vdaka. :) tak si idem zatial vybrat zo skrine moju staru nokiu. :)

Akyno
    Účastník (Participant)

Ludia – tie push notifikacie neoznamia ze sms or mmms bola dorucena???? A preco sa da v mms poslat len fotka??? preco nie aj zvuk or video ako byva zvykom? (kvoli tej ich sprostej protipiratskej ochrane prav?)

BTW – spotlight je fajn ale stve ma ze nanajde vyrazy v sms a mms – ked nieco hladam v sprave aby som to hned nasiel…ale aspon na finding music a podcasty je to super

Nechapem preco tam nedali aj natacanie videa a voice over aj pre stary iphone 3G – ved na to netreba ziadny novy HW…otras

Slovencia ok – ale osobne ju rozhodne neplanujem pouzivat – ENGLISH RULEZ :)

alchymister
    Účastník (Participant)

a to tie mms sa ako zaondeju? kery butoon mam stysknut aby to islo naporjaatku?

spoti
    Účastník (Participant)

klud :) cez mms posles aj kontakt…si otvor kontakty vyber niektory daj share a tam mas moznost mms…pri fotkach/nahravkach tak isto…

push notifikaciu nemaju nic s sms mms…ale s aplikaciami, ktore ti oznamia nieco napr. ze dosla nova IM sprava…zatial len AIM podporuje push…

video a voice bude urcite po jailbreak ;)

Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

Push nefunguje ako doručenka (o úspešnom/neúspešnom odoslaní SMS/MMS).

Najlepší príklad o čom je Push je aplikácia NotifyMe: http://www.powerybase.com/notifyme

Diagram:

http://www.powerybase.com/notifyme/apple_push_diagram_iphone_powerybase_notifyme.jpg

gorky
    Účastník (Participant)

a funguje niekomu aim push?ja som skusal a nic.ci to nie je real time?to pushne raz za 10 minut a vtedy upozorni?

alchymister
    Účastník (Participant)

spoti: otvoril som kontakty a tam je sdielat ale iba v sprave – emaily
    takisto ked chcem fotku cez mms tak skoci len poslat cez email..
    kde robim chybu?

Kukosk
    Účastník (Participant)

Citujem:
    „Only ultrasn0w is going to take til Friday to get pushed out. All of our other tools should be out pretty soon after the official Apple release.“

Akyno
    Účastník (Participant)

Ved aj dorucenky su push spravy….nie??? tak preco je to taky problem?
    no jailbreak neplanujem takze video aj voice over mat nebudem…moja spokojnost s FW 3.0???? – 30%

To „spoti“ – som tmobile :)

spoti
    Účastník (Participant)

@alchymister: akeho mas operatora?
    neviem no mne to na O2 fici krasne po tom co som si tie mms nastavil…na orange ale nie :D nechapem preco nemam ani nastavenia APN ani mms…ale to sa poriesi :D

akyno dorucenku dostanes v orange ked pred spravu napises *?# za tymto medzera a sprava…dostanes sms o doruceni…a komu to posielas dostane len spravu bez tychto znakov…neviem ako to je s t-mobile

alchymister
    Účastník (Participant)

spoti: vodafone, mms mam v ucte aktivovane..

xRiCky
    Účastník (Participant)

Podla mna nie je video pre iP 3G pristupne kvoli kvalite akou je mozne natacat. Mam JB a pouzivam app na natacanie videa ale je to bieda :/ Staci rychlejsi pohyb a je to rozmazane…Asi nechcu aby sa ludia stazovali alebo sa im vysmiali resp. nechcu sa s takou kvalitou prezentovat…
    v 3G S je to uz o inom tam je lepsi HW (kamera s ktorou od zaciatku bolo pocitane ze bude nahravat aj video kdezto pri 2g a 3G tam ten zamer nebol, inak by to bolo hned)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 241 až 260 (z celkového počtu 387 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.