- Toto téma obsahuje 386 odpovedí, 59 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)
AIM alebo IM+ podporuju PUSH
a tak som sa tešil, že si vyskúšam find my iphone, ale je to zjavne preťažené :/
jop, na tuto ficuru som sa tesil aj ja. Asi este musia poupravovat kod na me.com…
Btw. ide vam bluetooth tethering? Ja to nejak neviem rozbehat…
shit.. neda sa mi prepojit mcbpro s iphonepom via bluetooth.. vam sa to zdarilo?
alchymister: sparovat?
hej sparovat
ked potvrdim cislo z obrazovky pocitaca na ajfone, ta chvilu to chrume a potom vypise ze sa nepodarilo.. bohajeho
mne to tiez nejako neslo. ale cez USB to ide fajn
Na IM je naj Nimbuz.
iPod má platený update :D tak čo čakáš že ti stiahne?
mne to isté, nepodarilo sa spárovať :) tiež MBP, ale to je myslím nepodstatné.
Stale si myslim ze Bluetooth ostane nejako obmadzeny… aj ked hovoria ze nie, ale ved pozname Apple ;-(
nejde o to co je podstatne alebo nepodstatne.. podstatne je to ze sa mi to z neznamych dovodov nepodarilo.. a to ma serie.. som to chcel vyskusat v navale radosti a tu ho mas..
Nimbuzz je super, ale neviem ci podporuje PUSH..
to Jod
Ty vole vážne? ameriku si našiel človeče… jasné, že je platený, ale píše že nie je dostupný na slovensku. zaplatiť by sa predsa mal dať cez itunes konto. tak vysvetli keď vieš prečo to nejde…
Po stiahnuti mi vypise:
We could not complete your iTunes store request.
An unknown error occured (-4)
WTH????
Niekto na tom podobne???
Doplenene: NA 15 POKUS – iPhone uspesne aktivovany :)))
No asi ho musíš najprv zaplatiť :D
spojazdnil niekto AIM notifikacie push alebo IM+ notifinkacie ? pls skuste to
to Jod:
no a jak? keď píše že not available in Slovak store, tak to asi nebude nedostatkom financii na karte…
Ahojte ako mam vypnut push notifikaciu, mam uz malo volnych dat a nechcem to minat, dakujem
trinidat: ako vypnut push notifikaciu ? ved to je specificke pre kazdy program
aky mas program na PUSH ?