Orange & iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné Orange & iPhone 4

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 66 )
  • Autor
    MooDy
    Účastník

denton – naozaj je problém s objednávkami na 32GB verziu? Som z MI a o tyzden mam moznost objednat novy telefon, tak by som rad vedel ci sa to naozaj neda :/ 16GB je trocha malo na to co potrebujem

SaBeRs
    Účastník

Tak je problém s ich objednaním ale na eshope krásne svieti, že dostupné ihneď ! :( fakt toto je hrôza dúfam že to vyriešia bo zruším objednávku a vezmem 16 GB :( !! ak sa to vôbec dá

Lime
    Účastník

Ludia poradte PROSIM:

chcem kupit iPhone 4, mam vsak obavy o rychlost. teraz mam iphone 3
    vsetko bolo fajn, ked som vsak dal OS4, tak bol pomaly uz som ho par krat instaloval sposobom DFU, aj tak ze nech stiahne nadstavenia v itunes a aj tak ze nech sa sprava ako novy telefon a postupne som stiahol len aplikacie, potom hudbu a nakoniec som synchronizoval kontakty, ale vzdy podstatne spomali, a tak neviem ci ked kupim

iPhone4
    tak mi tam cez itunes nenabehne nieco (nejake procesy) ktore spomalia novy telefon.

neviem si predstavit co by to bolo, ale iphone3 je fakt spomaleny.

No a netusim ako to funguje, ci ked pripojim novy telefon tak ho automaticky zaregistruje ako novy ale pri synchronizacii ako to je fakt tam vkladam len aplikacie, atd. alebo s nimi aj nejake blbinky co mi ho spomalia? na co si dat pozor?
    PROSIM
    poradte
    Dakujem

MooDy
    Účastník

Niečo mi hovorí, že iPhone 4 bude na iOS4 stavaný lepšie ako ostatné..spomalenie by som rozhodne nečakal.

Leryth
    Účastník

*- Lime -* S tým spomalením mám taký istý problém vlastním taktiež iPhone 3G a zajtra sa chystám na kúpu iPhone 4 16GB teda ovšem ak ich budú mať na sklade … A tiež pevne verím že štvorka nebude spomalená :-)

TTV
    Účastník

No ja som s kamošom včera vravel nakoľko mal ako ja 3G a po prejdení na iP4 hovoril že je rýchlejší lepšie reakcie a jasnejší a lepší displej.
    Tak sa nemusíš asi obávať ja budem mať peniaze až v polke septembra, ale bol som zvedavý ako ty.
    Kkeď ho pripojíš tak by mal dať na výber či nový „profil“ alebo obnoviť starý tak by mal všetko prehodiť.

na Mac 4 Ever (po Fr) písali že reakcie iOS 4.1 Beta testerov na 3G sú pozitívne a 3G opäť našiel svoju svižnosť. no uvidíme

buggy
    Účastník

no chcel by som sa opytat ze ci sa viac oplati kupit iphone 4 alebo ipad ??????????

Leryth
    Účastník

Nový iPhone 4 v Orange stojí 690€ lenže ak ho zakúpim na paušál tak ma víde lacnejšie a prečo? nože hneď uvediem príklad :)
    Ak kúpim iPhone 4 napr. s paušálom 100 min do všetkých sietí + 70 sms a MMS do všetkých sietí + Orange World (1000MB) tak ušetrím :) hneď aj vysvetlím prečo: iPhone 4 bude stáť ku tomu paušálu 349€(ak uplatním bezplatný benefit čo je 50€ ) + paušál(vyššie spomenutý) ma to vychádza na 26.30€/mesiac to znamená spolu 664.6€ ročne a po roku si kludne zmením zase paušál + mobil :)… najprv som chcel od Orange odísť predtým som bol u T-mobile a bol som v podstate spokojný (nalákal ma Orange zo svojou lepšou ponukou na iPhone 3G) ale keď som sa dozvedel že si kludne môžem zmeniť paušál+nový mobil a pritom mi doterajší paušál na iPhone 3G konči až o rok tak som sa tomu veľmi potešil :-) … nechcem tu robiť zo seba somára ale niektorý ludia si to takto neprerátajú a myslia si že paušálom preplatia oveľa viac ako keby si kúpili ten telefón samotný:-)

icefire
    Účastník

To, co mas obsiahnute v tom pausaly za 26,3€, mam v konurencii za polovicu, plus o 500MB viac. Takze sa tes ako usetris, ja dostanem to iste rocne za 156€ :) A iPhone kupim kludne v bazari za 500€ :) Je to len vec pohladu a potrieb.

Chcem len naznacit, aby si sa moc netesil, nie je totiz az tak z coho.

gorky
    Účastník

ja som si prepocital akurat O2 vs. T-mob a na moje pocudovanie z toho vysli nemci lepsie. pocital som tri varianty pre 300m + net, 400m + net a 500m + net (sms viac menej neposielam). pri O2 som na vypocet pouzil extra balik 300 a pri T-mob podla seba 3 (vybral som data, 40m do sieti a 0,06/min).
    300 minutovy variant vyssiel v prospech O2 o 2,6 Eur za cenu 33 Eur.
    400 minutovy vyhral T-mob o 40 centov vo vyske 41,6 Eur
    500 minutovy vyhral T-mob o 3,4 Eur vo vyske 47,6 Eur.
    Dalej zohladnujem to,ze v T-mob dostane clovek iphone 4 za 419 Eur a v O2 nedotovany za ?? ale asi o moc menej ako 600 to urcite nebude, skor 600 a viac. taktiez kvalita sieti je rozdielna v prospech T-mob.
    Pre mna jedno zasadne minus pre T-mob, strasne chcem ist od tych hajzlov prec :)
    kadzopadne sa nikam extra neponahlam, pockam si asi na vianoce.

g.

macblogger
    Účastník

Netreba zabudat ze dalsia vyhoda pri pausali s Orange World – viazanost bude len 1.5 roka.

Lime
    Účastník

Chalani dakujem, jasne ze iphone4 by mal byt sviznejsi len Ram narastla z 128 MB na 512, len som mal obavy ci si tam nieco nepokaslem po synchronizacii kazdopadne si to dam ako novy telefon a potom skusim synchronizovat len adresar, aplikacie, hudba
    a tym padom by to snad malo byt ok.
    Este raz vam dakujem za odpovede.

bawy
    Moderátor

3g paušály sa asi nerobia na 1.5 roka že? :)

Leryth
    Účastník

*-icefire-* lenže teraz si zrátaj tu cenu čo si napísal: 156+500 a to je 656 ja to mám za 664 a mám to úplne nové :-) a potešilo ma aj to že ja mám zmluvu na 2 roky a prešiel len rok a uz môžem kupovať nový telefón + paušál a pokiaľ bude tá viazanosť s Orange World 1.5 roka to znamená Že teoreticky si budem schopný meniť telefón + paušál každý 3/4 rok :-)( teda ak to bude možné nato sa ešte spýtam :) )

MooDy
    Účastník

ako je to vlastne s Micro-SIM kartami? Davaju ich k pausalovemu iPhone 4 zdarma, alebo treba platit tych 23€?

rixi
    Účastník

Micro-SIM karty ma T-Mobile aj Orange davat k iP4 telefonom zdarma, ostatnym za 23€ (Orange).

Inak stale cakam na kuriera. Objednaval som iP4 16GB cez e-shop v prvy den (27.8) a zatial mam stav objednavky len v 1. kroku. Ale velmi ma to nesuri, lebo cena je dobra :) Rocne 3GSko predane za 350€ a iP4 ma pri 20€ pausale bude stat z e-shopu prave tych 350€.

m@R3k
    Účastník

rixi: Mozem sa spytat aky mas pausal ze ta vyde pri viazanosti 20€ len na 350€ ? Ja nech skladam ako skladam musim mat viac ako 28€ aby som ho mal za 350.

rixi
    Účastník

m@R3k: pausal snov na 2 roky
    50 minut (10,9€), 70 SMS správ (3,5€), OW1000MB (6,9€). Spolu za 21,3€ + si mozes vybrat bonus, ci chces pausal zdarma prve 3 mesiace, alebo nieco ine alebo este vacsiu zlavu na mobil. zvolil som to a tak mi vysiel telefon za 359,2€

m@R3k
    Účastník

Hmm…no nechapem, presne tak som to poskladal a cenu mam stale 450. Pise mi to „Benefit: zľava na telefón 0€ (pre získanie tohto benefitu je potrebné zvýšiť Váš mesačný poplatok nad 26€)“.

termix
    Účastník

m@R3k: asi nie si verny zakaznik, ale novy.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 66 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.