Orange & iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné Orange & iPhone 4

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 66 )
  • Autor
    vlk
    Účastník

350e stojí na paušál 26e mesacne, 18 mesačná viazanosť, jeden mesiac zadarmo. To sa Vám zdá veľa ? Za 350 som predal 3GS ročné.

ViRPo
    Účastník

pre mňa čo dosť málo volám je naj O2 Fér … čiže sa mi zbytočne neoplatí dať toľko penazí … keď sú napr . dva mobily …

ViRPo
    Účastník

nevedeli by ste poradiť čo najlacnejší paušál ? stači tak 40-50 minút mesačne 10-15sms a 3G … do koľko by sa dalo zmestiť ? ešte objem dát … aby bol slušný neviem či stačí 500MB … alebo viac …

viete o niečom v ORANGEI ?

macblogger
    Účastník

Pausal Snov – poskladas si svoj pausal so vsetkym co ziadas.

edkis
    Účastník

Dnes som kupil ip4 na pasual mojej priatelky pricom pouzivat ho budem ja. Problem je ze microSIM dali na jej cislo a nebolo mozne ho vydat na moje. Samozrejme na skladoch nemaju microsim na volny predaj a ani netuia kedy budu. Doma som svoju or sim orezal podla:
    http://www.techradar.com/news/computing/apple/how-to-make-your-own-ipad-or-iphone-4-micro-sim-681020
    a samozrejme ip tu sim nedetekuje.
    Nema niekto info o tom kedy by tie sim mohli dorazit alebo ci kupit novu klasicku sim a skusit orezat opat.
    Akurat OR si uctuje 23€ za vydanie sim.

marianlapos
    Účastník

akurát som si z pomaranča objednal iP4. Len neviem ako je to s micro sim.To mám v pondelok skočiť do predajne po micro?

macblogger
    Účastník

Orange infolinka je non-stop a zadarmo, tam ti poradia lepsie ako tu.

BTW: Orange je otvoreny stale, cize si pre nu mozes skocit aj dnes.

stranger
    Účastník

SIM z Orange sa neda orezat. Je to stary typ. Aj ja mam iphone z vonku a musel som si kupit novu SIM. SIM z O2 orezat ide a aj funguje….

edkis
    Účastník

Kamos ma Orange 3G sim kartu a funguje mu bez problemov.

okpentax
    Účastník

Kupili ste uz niekto z Orange v hotovosti? Za aky cas su vybavovane objednavky? Ja som objednal hned v piatok rano v Mi. Povedali mi, ze mozno bude pondelok. Je to realne?

okpentax
    Účastník

Kupili ste uz niekto z Orange v hotovosti? Za aky cas su vybavovane objednavky? Ja som objednal hned v piatok rano v Mi. Povedali mi, ze mozno bude pondelok. Je to realne?

macblogger
    Účastník

Preco by to nemalo byt realne, Orange e-shop ma pri vsetkych iPhonoch – Dostupne ihned, cize poslat ho zo skladu do pobocky by nemal byt problem. Od uvedenia iPhonu 3GS sa poucili, myslim ze niekolkotyzdnove cakania nehrozia.

Dokaz:

https://www.orange.sk/eshop/detailtelefonu.html?phoneId=10993

SaBeRs
    Účastník

No to by som netvrdil . Ja som objednal iPhone 4 cez e-shop v piatok 27.08.2010 o 4:30 ráno a ešte teraz 30.08.2010 o 21:07 sa mi nič nepohlo stále svieti 1 bod takže úspešne objednávka dorazila ale musia ju spracovať :( jááááj keby že toto viem tak idem do predajne … akože fakt nechápem čo je na tom také ťažké, keď v e-shope stále svieti dostupné ihneď tak fakt neviem kde to zastalo :/ Objednal ešte niekto iPhone 4 cez e-shop ? Ako ste na tom s vybavením objednávky ? Thx

radosquo
    Účastník

Ja som pred rokom mesiac cakal na vybavenie objednavky na iPhone 3G, a to som bol osobne na predajni. Po asi 3 tyzdnoch som uz nervozny prisiel na predajnu a oni mi tvrdili ze to je tym ze ma vyjst novy FW (3.0) a ze ich do celej varky iPhonov nahravaju. Tak som cakal dalsi tyzden ked mi prisla sms ze si mam prist po telefon. Doma som rozbalil zapol a zistil som ze iOS 3.0 sa nekonal. Bol tam 2.2.1 (alebo nieco take). Cize ma pekne osuskali. Ale v bol som rad ze aspon nieco mi dali. So stvorkou si musim ale este pockat do marca, kym mi skonci akcia a idem jednoznacne do toho.

denton
    Účastník

Ja som si iPhone objednal priamo na predajni (Orange, BA nam. SNP), slubili mi ho na pondelok a ze daju vediet, ked im pride tovar … tovar im vraj ale neprisiel. Uvidim co povedia dnes.

mikopedro
    Účastník

Ja som objednal cez eshop u Orange, a tiez sa to zatial nepohlo od zaregistrovania objednavky. Presov

reign88
    Účastník

v predajni pri PD mi ho ochotne podrzia do stvrtku, na sklade maju 5 ks a nepredali este ani jeden, takze je zrejme, ze rozlozenie kusov po predajniach bolo dost zaujimavo vyriesene

denton
    Účastník

dnes mi predavacka v Orange na nam. SNP povedala, ze 32GB nie su (ani na pausal) a ani sa nedaju objednat a nevie, kedy tak skoro budu. Keby tam nebolo manazera, tak by mi nedala ani ten, ktory bol pre mna odlozeny :-)

marianlapos
    Účastník

Ja som objednával cez eshop v sobotu.Des mi prišiel mail s potvrdením objednávky, s tým že mam čakať na kuriera …

marianlapos
    Účastník

som zo Sabinova …

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 66 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.