OnLive

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Hurfo
    Účastník (Participant)

Zdravim dens mi prisla ponuka na predregistraciu sluzby OnLive ktoru by som samozrejme hned vyskusal ale zarazilo ma ze aj ked sluzba ma byt spustena 17.juna chcu pri registracii zadat cislo kreditky co mi pride ako dost nestandardne. Odovodnenie ze je to na overenie ci mam viac ako 18 rokov sa mi moc nezda. druhe odovodnenie ze ci som schopny si kupovat hry je uz logickejsie ale aj tak slabota a 3. ze ci si budem schopny obnovovat mesacne predplatne po uplynuti 12 mesiacov skusobnej prevadzky zdarma.
    Preto ma napadla hned moznost poradit sa s niekym kto tuto moznost dostal tiez a ako postupoval. Pre neznalych jedna sa o online hranie hier akoby cez vzdialenu plochu na inom PC (apon tak som to pochopil) Co znamena ze ba malo ist hrat hhry aj na Macu a bez dvojitych licencii a podobne.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Mno sa si si vedomy ze tato sluzba je zatial dostupna len z US hej ?
    Aby si nezostal smutny ked sa zaregistrujes a vyplnis si tam kreditku a potom ti to aj tak nepojde..

raul
    Moderátor

hurfo: na druhej strane, trial na mobile me bezi (alebo bezal) tak isto… Zadal si kreditku a potom ti automaticky strhlo 70eur po x mesiacoch, kedy trial skoncil. Teda ak si si to dovtedy nezrusil…

Hurfo
    Účastník (Participant)

Dik sleepwalk3r veru toto som si nevsimol.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.