Odblokovanie Iphone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Odblokovanie Iphone 4

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    cRot
    Účastník (Participant)

Zdravim, kamarat mi predava iphone 4 za dobru cenu, ale je blokovany na tmobile cize o2 karta mi nepojde. Dopocul som sa, ze po vyprsani zmluvy sa da ist do predajne kde mi ho zdarma odblokuju, je to pravda?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Je.

cRot
    Účastník (Participant)

Vyborne, takze tam zbehnem asi aj hned :D.

Mam este zopar otazok,
    telefon kupujem za 220e, este raz, iphone 4, 16 gb, cierny, rok a pol ma. Budem ho mat este par dni na vyskusanie.
    Oskrkany trosku je, stym som musel ratat ale akoze je to v celku poriadku, tlacidla co funguju na boku su v poriadku, lenze stredove tlacidlo mi po stlaceny ako keby tukne/pukne – je to normalny prejav?
    Dalej by som sa chcel opytat ze ci sa uz po takejto dobe tieto telefony nejak nekazia, a ci to je vyhodna kupa.

Chcem sa opytat este, Odblokovanie je vyhodnejsie ako jailbraik?

Dakujem.

S pozdravom,
    Riso

eraserv6
    Účastník (Participant)

Odblokovanie operatorom je najistejsi, trvaly a legalny sposob odblokovania, stoji cca 5 eur.
    Jailbreak a unlock je docasna zalezitost, ak si nedas pozor a upgradujes iOS, mozes sa s unlockom rozlucit nadobro. Momentalne softwarovy unlock existuje iba pre par iphonov ktore maju podporovany baseband, vsetky ostatne maju smolu takze nad tym ani neuvazuj.

Neviem co znamena tukne/pukne. Home button obsahuje mikrospinac ktory sam o sebe pukave zvuky vydava.

cRot
    Účastník (Participant)

Takze dufam ze dneska to odblokovanie u operatora vyjde, zmluva vyprsana je, iphone je ok, vsetko by malo byt ok.
    Dakujem za vysvetlenie.

Ano, to budu asi tie pukave zvuky.

Dakujem.

peto7532159
    Účastník (Participant)

1. môj iPhone 4 bude mať za dva mesiace dva roky, okrem toho, že Home Button má slabšiu citlivosť nemá žiadnu chybu
    2. odblokovanie je výhodnejšie ako JB, už len preto, že môžeš vždy updatovať iOS

cRot
    Účastník (Participant)

Tento iOS ma verziu 4.1
    Na aku verziu sa to da updatnut?

Mam este horucu hlavu a milion otazok okolo toho, strasne som sa zamiloval do toho telefonu :o).
    Strasne si chvalim rychlost telefonu, predtym som mal SE Vivaz.

Ako to je s tou simkou? ked mi ju v O2 vyrezu, tak bude pasovat aj do stareho mobilu?
    Mam pocit, ze sa mi rychlo vybija baterka.. ked mi ho dal, tak mal 89 percent, mozno hodinu som hudbu pocuval, trochu si tam stuchal a hral sa stym, fotil.. teraz ma 51.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Pri smartphonoch je bateria achilova pata. Skus si povypinat 3G, bluetooth, wifi zapinaj iba ked ju potrebujes a jas sniz na minimum tak aby si videl este na diplay.

cRot
    Účastník (Participant)

Ano..
    Nemam tam simku, tak nic taketo nevyuzivam, ale povypinam to.
    Zaroven sa chcem aj opytat, v tomto iphone funguje bluetooth – posielanie pesniciek?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Bez JB urcite nie.

cRot
    Účastník (Participant)

Okej, takze ked treba JB, tak urcite to nepotrebujem.

cRot
    Účastník (Participant)

Cize pridem do tmobilu s kamaratom na koho je ta zmluva pisana, odblokuju mi mobil za 4eura, pojdem do O2, tam mi vyrezu simku ktoru hned strcim do Iphonu a hned mi tam pojdu kontakty a vsetko? Potrebujem vediet ci to bude stopercentne fungovat, pretoze musim mat dneska mobil pri sebe..

eraserv6
    Účastník (Participant)

Odblokovanie prebehne do 24 hodin ked pripojis iphone k iTunes. Hned to urcite nebude.

cRot
    Účastník (Participant)

Dobre, takze po odblokovani je nutne pripojit iphone k itunes..
    Okej, zoberiem si aj stary mobil radsej.

Dakujem!

palinho
    Účastník (Participant)

taka poznamka, kamarat musi mat ukocenu dvojrocnu zmluvu na ten telefon teda ak ho bral na pausal samozrejme :)

cRot
    Účastník (Participant)

Jo, samozrejme, predtyzdnom skoncila )).

palinho
    Účastník (Participant)

To len koli tomu odbloku :)

cRot
    Účastník (Participant)

Okej, telefon odblokovany, zajtra ho musim zapojit na itunes a uvidime :).

cRot
    Účastník (Participant)

Chcem sa opytat, itunes mi ponukul aktualizaciu na 6.0. Mam to aktualizovat? To ze vsetko sa zmaze to viem, len niekedy novsie aktualizacie nemusia byt lepsie. Dakujem

Dado7773
    Účastník (Participant)

cRot kolko mas rokov lebo podla toho co pises mi pripadas tak na 12 a toto je tvoj prvy normalny telefon

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.