Odblokovanie- iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Odblokovanie- iPhone 4

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    zzajabc
    Účastník

Pred 2 rokmi som kúpil iPhone 4 v USA. Posledný rok fungujem cez GEVEY kartu. Telefón je blokovaný pre americké AT&T. Je možné ho trvalo odblokovať, keďže už je 2 roky od kúpy? Ďakujem

peto7532159
    Účastník

stačí napísať do AT&T

matthew7
    Účastník

ake vsetky udaje su potrebne na to aby to odblokovali v AT&T ?

peto7532159
    Účastník

neviem, pozri na ich stránku, pravdepodobne iba IMEI

framil
    Účastník

stačí zaplatiť 7€ na ebay.com a máš odblokovaný navždy, ak je ATT. Presne aj ja som to mal tak. Do 12 h som mal odblokovany:)

Common
    Účastník

mam podobne iphone 4 z US, blokovany na AT&T, moja skusenost bola asi taka, ze som som vyplnil ten registracny formular na stranke AT&T a nasledne som bol vyzvany k tomu aby som zaslal doklad o kupe faxom, co som aj urobil, avsak po par dnoch mi prisla odpoved, ze mi iphone odblkovat nemozu s odpovedou:

„We cannot complete your request because we found no valid current or former mobile or account number for this request.“

odblokovanie som objednal cez ebay za 7 euro, avsak kedze mam stale v iphone baseband 01.59.00, ktory je odblkovatelny cez ultrasnow bojim sa updatnut, v pripade ze by ten odblok z ebaya nefungoval, aby som nestratil aj tu poslednu moznost ako spravit odblok…

nejaka doveryhodna stranka na overenie, ze iphone je skutocne factory unlocked??

kris123754
    Účastník

.

peto7532159
    Účastník

Common: nájdi si na nete nejaký IMEI checker alebo niečo podobné, zadaj tam IMEI a napíše ti či je blokovaný alebo nie

eraserv6
    Účastník
    Common
    Účastník

@kris123754 na ebayi hladaj predajcu unlock fusion, ziadny problem, do 24 hodin ti to spravia…

Common
    Účastník

Model: iPhone 4 32GB Black
    Device ID1: 012430001389423
    Device ID2: 88031NK2A4T
    Repairs & Service Coverage: Expired
    Telephone Technical Support: Expired
    Warranty Type: Expired
    Purchase Date: Validated
    Registered: Yes
    Activated: Yes
    SIM lock: Unlocked

som vpohode? aj tak sa bojim updatnut :D:D

kungpao
    Účastník

nemám moc prehlad v unlockoch a keďže som sa na dlhší čas dostal do zahraničia, zistil som, že môj iPhone 4S je blokovaný =( dá sa to nejako spraviť, alebo som odsúdený na kúpu telefonu ? ďakujem :)

odklizec
    Účastník

kungpao:
    Pozadej si operatora o unlock. Druha moznost, najit na ebay sluzbu, ktera prodava unlock pro tveho operatora. Ovsem pokud to mas TM SK, tak smula. Ten tam ani nikde jinde nenajdes. Sveho casu to tady prodavalo par podnikavcu, nez jim to Apple zatrhnul.

odklizec
    Účastník

Common:
    Jakou logiku ma koupit si unlock, a pak se bat updatnou? ;) Zadnou! Nebud srab updatni. Tyhlety ebay unlock sluzby jsou vetsinou OK. A priste si nekupuj blokovany mobil.

Common
    Účastník

@odklizec: iphone mam od roku 2007, vsetky moje doterajsie iphony boli z US blokovane na AT&T, za tie roky jailbreakov a unlockov som si na to tak zvykol, ze mi je teraz tazko updatovat a ztratit tu poslednu moznost sw odbloku, ale budis, asi skusim no :D

kris123754
    Účastník

.

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.