Obal pre Macbook (Pro) 13″ [Neskoršie dodanie MacBookov]

Domov Diskusné Fóra Ostatné Obal pre Macbook (Pro) 13″ [Neskoršie dodanie MacBookov]

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 21 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    Frankie
    Moderátor

ViRPo: MacBooky cestujú lodnou dopravou, takže Island by to nemal ovplyvniť…

ViRPo
    Účastník (Participant)

To je super, teraz zas rozmyslam nad 15 palcovym modelom s vylepsenym displayom. Ide o to ze 1,5 nasobny vykon len v cpu skoro 2 krat rychlesia grafika atd… este budem uvazovat.

dik za info, inak kolko ide taka lod ?

termix
    Účastník (Participant)

ViRPo: Aj ja sa chystam kupit MBP 15 2.4 s HiRes displejom. Ale keby som niekde objavil MBP 15 2.66 starsi za dobru cenu, tak aj ten by som bral.

ViRPo
    Účastník (Participant)

termix: mne to stale vrta v hlave vie ze ho budem mat (planujem) 2-3 roky teda chcem masinu … (nahrada za desktop) ktrory za rozdiel kupis … uvidim ale ak budem kupovat tak s hightresolution asi aj s matnym (ten biely kraj je sexi)

termix
    Účastník (Participant)

To neni biely kraj, ale hlinikovy, taky ako zvysok tela. A mne sa prave nelubi.

Adrian91
    Účastník (Participant)

ViRPo: ty na normalne ovplyvnujes :D teraz aj ja sa neviem rozhodnut :D. Ešte budem velmi dlho premyslat

ViRPo
    Účastník (Participant)

co ja viem … na fotke vyzera dost bielo ;) tiez neviem ci matny alebo lesky … vsetky maju vyhodu a nevhodu inak ale aj tie matne od appla dost dobre svietia ;)

Frankie
    Moderátor

Virpo: normálne to trvá lodi z USA do EU okolo tyzdna… ak ju neprepadnú Somálci :D

termix
    Účastník (Participant)

Ja viem, ale mne sa to sklo na tom displeji strasne paci :)

ViRPo
    Účastník (Participant)

tak kup leskly :D aj mne sa paci a este rozmyslam, (uz mam objednany 13 palcovy, ale myslim ze by sa nenahlevali keby som zobral 15cku ;)

mozno pomoze: http://osxdaily.com/2010/04/16/new-macbook-pro-15-hi-res-screen-comparison/
    vyzera ze ak 15cku tak staci aj s klasickym rozlisenim.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 21 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.