Novy MacBook Pro (2014) 13.3 a beznadejne pokusy o restore zalohy cez OS X Utilities

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Novy MacBook Pro (2014) 13.3 a beznadejne pokusy o restore zalohy cez OS X Utilities

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    kuby
    Účastník (Participant)

Ahoj, mam 4 dni novy MacBook Pro (2014model) Pomocou migration asistenta som si postne skusal preniest obsah stareho MacBooku Air (najprv cez wifi a zo zalohy na Time Capsule, potom cez LAN kabel) nasledne som si skusal v Parallels 10 nainstalovat Win 8.1 potom preniest Windows PC, mal som spusteny file vault a ked som si uz myslel ze mam vsetko odskusane tak som chcel nanovo preniest z time capsule zalohu stareho macbooku ale nie cez Migration assistant ale cez Restart a CMD R tak som si spustil OS X utilities a zadal som Restore from Time Machine backup. Pri prvom pokuse mi ponuklo Backup source na Capsuli, vybral som verziu zalohy a nasldne mi ponuklo Destination MacintosHD kam som chcel obsah zalohy restornut. Zial nasledne to vypisalo chybu a odvtedy mi uz pri procese neponuka ziadne destination a len vypisuje searching for disks….
    Neviem co robit, lebo notebook sa dostane len do OS X Utilities a ten disk cez Disk utility vidim a aj test je ok podla Verify disk…. Neviem co dalej. Poradi niekto prosim?

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.