nový iPhone 22 Júna 2010 (rumor)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software nový iPhone 22 Júna 2010 (rumor)

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    pepa007
    Účastník (Participant)
    Vojtin
    Účastník (Participant)

jako kazdej rok

pepa007
    Účastník (Participant)

jenom upřesňuju datum :D

PET
    Účastník (Participant)

Mam taku otazku. vcera som si kupil TTCkit a ma jednu skvelu moznost, nahravat video snimane s iPhonom cez predne okno. Bude sa dat v novej OS4 natacat video pri sucastnom navigovani a pocuvani hudby, pripadne toto vsetko + telefonovanie ????????
    Dik za odpovede.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

PET, a na kieho frasa by niekto taku zverinu potreboval robit? K comu to je dobre?

babo
    Účastník (Participant)

no asi na to, zaby si natocil cestu, pri tom aj vedel kam ide a mohol pocuvat hudbu :) Ja by som sa skor bal prehriatia, je dost staznosti, ze v lete (teda zatial hlavne z australie) ked je telefon na celnom skle, lahko dojde k prehriatiu uz pri Navi, nabijani a zaroven pustenej hudbe, co konci, ze telefon automaticky softwarovo odpoji nabijanie a za chvilu sa vybije :)
    dalej by som mal strach o nabijacku, mozno aj ta z TTCK by mala propblem, keby si zapol este aj video. Ale inak by to fungovat malo, iPod na pozadi ide uz dnes, API na navigaciu na pozadi bude. Ked budes telefonovat ale video sa nahravat na pozadi nebude, na to nie je API

Mne by sa inak tiez pacilo, kedy iPhone dokazal GPS data logging s kamerou (na amaterske jazdy verejnosti na okruhu) ideal este meranie G pretazenia. Ale je to nerelane, po prve by to spadlo z drziaka, po druhe optika je na prd ako na kazdom mobile (aj ked to hned vie akoze tocit HD video), to chce malu HD kamerku a data logger :)

PET
    Účastník (Participant)

@Jpzef Keby si jazdil ako ja tak potom pochopis / len vtedy natacam, ked tlacim na plyn. Sem tam si to potom analyzujem, doma a v klube Subaru.

@babo
    Nieco tusim je na APP store, vcera som nieco take hladal….
    Takze pojde to navigovat a zaroven natacat……
    Dikes

babo
    Účastník (Participant)

PET: keby si nasiel, tak daj vediet. ako GPS data logging by to mohlo vediet bez problemov (zial Gtech to nema). Len to video bude stat tak ci tak za prd :) A na orkuhu pri tom pretazeni (hlavne na brzdach na slickoch) mi to TTCK asi ani neudrzi.

Inak podla AppleInsider a podla zistenych funkcii v SDK pre OS 4.0 vyzera, ze by Apple mohol chystat aj vlastny Kit na pripajania do auta, este s lepsimi funkciami ako ma TTCK

raul
    Moderátor

pet: tiez mam subaru:)

babo
    Účastník (Participant)

tak raul, musis ale kupit poriadne, Imprezu minimalne WRX. Co s Legacy a Tribecou :) :) Aj ked ja som mal 3 mesiace Subaru Legacy 3.0 sedan, Spec B (znizeny podvozok Billstein) a to bolo vazne dobre auto. 245ps, kratka pravodovka, slusny podvozok… mnam mnam.

Benne
    Účastník (Participant)

co je to to ttck,nemozem to najst na googli,dnes som nejaky zaspaty :D

bawy
    Moderátor

TOMTOM CAR KIT

pepa007
    Účastník (Participant)

neboli tzv. „trtkáčik“

Benne
    Účastník (Participant)

aha,diky,uz viem o co sa jedna :)

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.