notes

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Ivan Dunčko
    Účastník (Participant)

Dobrý večer, vyskytol sa mi nasledujúci problém, včera večer som si robil poznámky v poznámkovači od applu (integrovaný), už mi dochádzala bateria na macbooku tak som ho zaklapol a išiel si robiť nejaké iné veci pritom som ho zabudol dať nabiť, on sa hodil do hibernácie,neskor som ho dal nabit (nezapíal som ho) po nabití (ráno) som ho zapol, cez tlačítko štart a on sa zapol (načítaval sa z hybernácie) a zničoho nič „sa vypla obrazovka“ pozerám macbook sa vypol nereaguje, tak čakam 5 min – nič tým pádom som ho zas zapol, on už pekne naskočil zapínam si poznámkový blog a čo „nevidím“ moje poznámky su preč! je to pre ma dôležité.Skúšal som hladať aj na googli, neuspešne, taktiež, macbook mám zatial len 2 týždne. dakujem za skorú odpoveď

majdy
    Účastník (Participant)

Zvláštne, skús reštartovať aplikáciu, alebo aj mac. Poprípade, dúfam, že používaš iCloud, ak áno, pozri sa či niesú ani tam…

JFK.
    Účastník (Participant)

ak nepoužívaš iCloud a alebo ak náhodou si Notes nespravili nejaký cache file, čo pochybujem, tak môžeš poznámkam povedať „se-rus“ :D ale neboj Ivan, v živote sa dejú aj horšie veci… sú aj dôležitejšie veci ako poznámky, a to priateľstvo a odvaha :) tak hlavu hore chlape

iTuxx
    Moderátor

Ja si tiez myslim ze z tych poznamok uz nic nebude. Tie tusim ani nepodporovali verzie (neviem ako sa vola ta ficura u dokumentov).

JFK: tebe dnes ide karta :-D (su dolezitejsie veci ako poznamky, a to poznamky o priatelstve a odvahe :-D)
    Sry za OT, kajam sa.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.