NOKIA 6300 na Leoparde

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software NOKIA 6300 na Leoparde

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    slimak
    Účastník (Participant)

Prosím poradte mi, stiahol som si s netu plugin na nokiu 6300, konkretne s tejto stranky, http://nokia6300.net/6/nokia-6300-isync-plugin#comment-26 robil som všetko podla inštrukcii, vložil som plugin do zložiek v Isync presne podľa toho ako to tam píšu, radostne som zapol Isync a pripojil nokiu cez usb do maca, Isync hladal a nasiel moju nokiu 6300 (dokonca aj s ikonkou) avšak ked som stlačil sync telefon začne synchronizaciu ale po chvili mi Isync napíše Synchronization failed a pod tym there was an error getting data from phone a na nokii zasa synchronizacia prerušená, neviem prosím čo mám robiť, bol by som rád použival moj mobil spolu s počítačom na šerovanie dát s icall a adress book ale neviem ako na to. Máte dakto skúsenosti s mojím problémom, alebo existuje nejaká možnosť aby to fungovalo, kde som spravil chybu. Je už oficialna podpora na tento typ telefonu od appla? Dakujem za radu

iwans
    Účastník (Participant)

Skus to cez Bluetooth, synchronizacia s Nokiami S40 cez USB, myslim, nie je podporovana… Treba ich sparovat a malo by to ist, ak je, samozrejme, ten plugin OK.

Kamenosaurus
    Účastník (Participant)

ja nokiu 6300 pouzivam prave s tymto pluginom a vsetko bezi bez problemov. usisti sa, ze si ten plugin nahral do globalnej library a nie do tej, co mas v priecinku svojho pouzivatela

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.