new iMac 27″ core i5, i7

Domov Diskusné Fóra Ostatné new iMac 27″ core i5, i7

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 43 )
  • Autor
    depressman
    Účastník (Participant)

Ahojte. Ma uz niekto z vas doma novy iMac??? Pochvalte sa niekto ci ste spokojny a ci nemate nahodou nejake problemy s novym hardwarom… Diky

martingross
    Účastník (Participant)

Ja som objednal iMac i5 už pred dvoma týždňami, a bol som informovaný, že by mali byť druhý decembrový týždeň, ale už sa veľmi teším… juchúúúchúúú… už aby to prišlo :)

pepa007
    Účastník (Participant)

mně by už měl přijít tento nebo příští týden. ale prej má apple fakt nějaký problémy s dodávkama do evropy, tak nevím co to pro mě znamená :-(

janiki
    Účastník (Participant)

Ahoj..ja som od vcera cerstvym majitelom 21,5“ iMac..sice najslabsia konfiguracia ale som velmi spokojny .. slape to super.. vrelo doporucujem..

100r
    Účastník (Participant)

21.5″ iMacov je dost, no tie 27″ akosi este nie su poriadne na predajniach :(

depressman
    Účastník (Participant)

Heh, no ja mam tiez objednanu i7 s 8Gb Ram uz cez tri tyzdne a stale tu nieje …((( heh kym stihne sem prist tak ja stihnem minut tie peniazky… :P.

pepa007
    Účastník (Participant)

@depressman standardní dodací lhůta u konfigurací na přání je prý 5 týdnů, ale možná nás čeká to zpoždění :-( já jsem taky objednával i7 s 8GB 4. listopadu a ještě tady není :-(

Luk
    Účastník (Participant)

Ja jsem dostal echo primo z quentinu, ze prvni potvrzeny termin pro 27 i7 je na konci ledna. A ani tak neni jistota, ze to prijde. Snad mozna iStyleCZ mozna dostane nejaky kus o neco drive – kdyz je premium reseller, ale i o tom se da pochybovat. I ta zakladni doujadr. 27 je v tuto chvili silne nedostatkove zbozi. Rozumne dostupnosti 27″ bysme se meli dockat tak v unoru, breznu….

Kdo specha necht si udela vylet do Vidne nebo Berlina.

pepa007
    Účastník (Participant)

no to si děláš prdel??? dodací lhůta má být 5 týdnů, což je v mým případě tuto středu. nehodlám čekat do ledna :-(

Aleks
    Moderátor

Je to takmer celosvetový problém a podľa všetkého sa týka problémov s 27″ iMacmi a prehrávaním videa/flashu. Asi ostaneš sklamaný Pepa.

pepa007
    Účastník (Participant)

já už jsem nasranej teď že dodací lhůta je 5 týdnů. měl jsem objednanej 24″ iMac. 4 týdny po objednávce vyšly nový iMacy, takže jsem objednávku zrušil a zadal novou na 27″ iMac. takže už čekám skoro 3 měsíce na mašinu, kterou už potřebuju jako sůl. a teďka to vypadá že budu čekat další měsíc? tentokrát mě Apple poprvé nebetyčně nasral. a maximálně :-(

Luk
    Účastník (Participant)

Aleks: je to problem pouze ceskeho dovozce, pripadne tim, ze Apple na CDS sere :) Ten problem s Fleshem tu skutecncne byl, ale uz je radu tydnu vyresen. Dodaci lhuta vsude v evrope, kde je Apple Store je cca 7 dni. Staci se podivat na svetova fora, nekteri si tam dokonce stezujou, ze na bto musi cekat dokonce az 2 tydny :))

Tak v unoru, breznu by uz u nas mela byt ta dostupnost normalni…

depressman
    Účastník (Participant)

No ja mam informaciu ze na centralnom sklade v Budapesti budu 12.decembra…) ale kedy a kolko ich poslu sem na slovensko to neviem. Horsie je ze som natom ako pepa007 uz vcera bolo neskoro pre mna. Teraz len riesim dalsie peniaze a kupim asi MacPro ked to nedojde do vianoc. Milujem firmy co vyrabaju hardware, vrazia kopec prachov do marketingu, robia boom a ked si chces kupit posraty iMac mesiac a tyzden od uvedenia na trh tak sa mozes ist ………. Naco je toto dobre fakt nerozumie dpc

Luk
    Účastník (Participant)

to pepa> sry, ale je to tak. nezbyva nez cekat nebo nejlepe vubec neupgradovat :)

pepa007
    Účastník (Participant)

jenže já mám MacBook Air první generace (shitová grafika) a k němu 24″ externí LCD a když spustím Illustrator a Photoshop najednou, tak mám pocit, že chudák musí každou chvíli vybuchnout :-(

já prostě nutně potřebuju 4 jádra, pořádnou grafiku a hodně RAMky :-(((

Luk
    Účastník (Participant)

to pepa> mno tak to je pak spatny. nebo koupit nejaky jiny model. co treba nejakou 24 z druhe ruky. bohuzel tady je to uz trosku tradice, ze cekaci doba na nektere „novinky“ je pres ctvrt roku.

depressman
    Účastník (Participant)

Pepa prosim napis sem do fora ked ti to pride, ja sa tiez posnazim. Ked to nebude do konca buduceho tyzdna, pojdem do viedne alebo mne jedno kde a kupim to tam…) To je v prdeli ze CZ/SK predajcovia to nevedia zohnat

Luk
    Účastník (Participant)

to depressman > jestli chces mit 27 pod stromecek tak muzes s klidem na cz dealery zapomenout uz ted. U sk si nejsem jist, ale bude to asi podobne.

pepa007
    Účastník (Participant)

kámoš, apple reseller u kterýho to mám objednaný, mi napsal „iMac zatim nedorazil, co hur dodavky quad-coru hooodne vaznou, zatim nemam potvrzeno konkretni datum. Problem je pry celoevropsky.“ :-(

Luk
    Účastník (Participant)

to pepa> koukni tady, dostupnost v nemecku http://store.apple.com/de , 7-10 dnu u quadu

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 43 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.