nepouzivajte magnifique na 10.6

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software nepouzivajte magnifique na 10.6

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    majk
    Účastník (Participant)

len aby niekto nespravil tu istu blbost ako ja.. preinstaloval som na snowLeo, a nejak som pozabudol, hodil som tam magnifique a zmenil temu.. a nic ine ako reinstal celeho systemu uz nepomohlo… be carefull

odklizec
    Účastník (Participant)

To zamrzi. Jinak asi jsem divny, ale tak nejak jsem nikdy nemel zapotrebi rypat se ve vzhledu OS a u OSX mi zmeny vzhledu prijdou vylozene zbytecne a akorat si clovek zadelava na problemy. Win jsou od pohledu strohy a nevzhledny system, takze tam bych urcite pokusy v tomto smeru chapal. Ale celkove mi tyhle zasahy do systemu prijdou jako spolehliva cesta, jak si znefunkcnit nebo paradne znestabilnit system. Jsem divny?

mrzo
    Účastník (Participant)

2 odklizec – nie

vicvixx.cz
    Účastník (Participant)

Osobne mam pomoci Loginoxu zmeneny pozadi na log obrazovce, na terminal mam souplej Visor a pomoci Magnifique mam nahozeny tema iTunesque, pak jeste nejaky drobnosti v GeekToolu a mohu potvrdit, ze nikdy zadnej problem. Plus nejaky HUD zalezitosti v oznamovacich dialozich.

majk
    Účastník (Participant)

2vicvixx: a mas Snow leoparda?

2odklizec: nie si divny, a jedine co som menil pomocou magnifique su scrollovacie listy na matne (ako su v itunes) lebo ta modra mi tam nejako moc bije do oci

vicvixx.cz
    Účastník (Participant)

Ne ne,mam Leoparda, SL jeste pocka az bude vyladeny …

jj, ty matne posuvniky ala iTunes mam taky, prave diky Magnifique a zapadaji tam lip, nez ty nechutnosti v originale.

marek
    Účastník (Participant)

odklizec
    suhlas

vicvixx.cz
    Účastník (Participant)

marekv

takze jsem divny, kdyz se mi neco nelibi a pomoci nejakyho toolu to zmenim tak aby semi to libilo? Navic kdyz mi to nedela zadne problemy a vse funguje jak ma? Jak si teda zadelavam na problemy? By me zajimalo

mrzo
    Účastník (Participant)

2 vicvixx.cz – aky mas nazor na plasticku chirurgiu? :-) Mne sa pacia prirodzene tvary bez akychkolvek kozmetickych uprav ;-)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.