neodosiela maily s prílohou v Mail 3.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software neodosiela maily s prílohou v Mail 3.1

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    breinko
    Účastník (Participant)

Mam Leoparda a Mail mi nie vzdy odosle mail, ak mam v nom prilohu. Neviete, v com bude problem?

Amarok
    Účastník (Participant)

asi v nastaveni komunikacie so serverom… alebo v serveri samotnom… ake nastavenie pouzivas?

Sevo
    Účastník (Participant)

A neprekracujes velkost povolenu?

breinko
    Účastník (Participant)

Problem je v tom, ze ono to niekedy robi, inokedy nie. Velkost urcite neprekracujem… 7 KB

Amarok
    Účastník (Participant)

ale stale nevieme server aky pouzivas….

breinko
    Účastník (Participant)

Používam server mail.t-com.sk. Ak by sa dal zmenit, tak velmi rad, lebo vypadava casto. Mam k nemu meno a heslo. Authentication je password, SSL je povoleny, server port 25

Amarok
    Účastník (Participant)

skus si len pre zaujimavost spravit nejaky gmail alebo nieco take a ak ti nepojde poslat cez t-com tak skus ci funguje gmail a ak hej tak to je v serveroch t-comu.

breinko
    Účastník (Participant)

Aky je smtp server na gmail?

Aleks
    Moderátor
    prefectX
    Účastník (Participant)

Pokial sa jedna o 10.5.1 tak tam ma Mail.app chybu pri odosielani prilohy, ktora ma v nazve diakritiku. 10.5.2 ma tuto chubu opravenu. Ci je to naozaj tato chyba sa da poznat podla syslogd – pokial vybehne jedno CPU na 100% tak je to presne tento problem.

breinko
    Účastník (Participant)

Takze som si aktualizoval system na 10.5.2 a zu to bavi. Dokonca aj „rules“, ktore mi predtym nefungovali uz idu…
    Som si myslel, ze len microsoft ma opravne baliky.. :-) no, ale odpustam im..

Amarok
    Účastník (Participant)

rozdiel medzy opravnymi balikmi mirosoft a apple je asi v tom ze tie od apple aj vidno ze funguju:)

Tommy_Verceti
    Moderátor

amarok rád by som s Tebou súhlasil.. ja som nemal žiaden problém no graphic update mi problémy s externým lcd len priniesol…

Amarok
    Účastník (Participant)

nu… povedal by som ze aj tesar sa utne…. uznavam aj mne wifina zacala blbnut az po update…. na win som ale zbadal po updatoch len to ze mi po nich uz nenabehol…. a to pozname asi kazdy z akeho kolvek dovodu…. takze apple update este stale drzi podla mna vysoky standart oproti „konkurencii“

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.