Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Nefungujúce aplikácie???
- Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 9 months od
gnoma.
-
AutorPríspevky
-
1. januára 2014 o 23:02 #98080
Elite_SKÚčastník (Participant)Ahojte! Potreboval by som poradit ak ma niekto podobne skusenosti! Normalne som zapol Mac a zrazu mi akoby vymazalo aplikacie napr. Skype, Office a GarageBand a este niekolko inych, v docku zostali akurat otazniky a ked to kliknem pre spustenie tak to napise „aplikaciu nieje mozne spustit“ -10810
Mam nainstalovany Mavericks, a cele je to nejake na hovno trha to nie je to vobec plynule ako pred tym, celkom som sklamany aj s OSX aj s IOS7….WAKE UP APPLE!!!
Dakujem, Lukas!!!
2. januára 2014 o 7:56 #374537
mageroÚčastník (Participant)Treba opravit prava na disku. Chod do Disk Utility a tam daj opravit prava na disku, mne to pomohlo.
2. januára 2014 o 10:46 #374542
Jozef RemenÚčastník (Participant)same ti nic nevymazalo. Over si stav disku. Oprava prav nepomoze.
Kolko mas RAM? Mavericks na 2 GB je fakt utrpenie, na 4 GB lepsie, ale malo. Odporucam MINIMALNE 8 GB RAM, v dnesnej dobe snad uz zaklad.
2. januára 2014 o 14:40 #374565iTuxx
ModerátorAaale 4GB uplne postacuje, este aj hrat sa na tom da a aj multitasking fici bezchybne. Nie je to vobec malo.
2. januára 2014 o 14:53 #374568
mageroÚčastník (Participant)Ja mam iMAC 4GB ram, mavericks, mam SSD a fici to uplne super. ziaden problem. S tymi appkami som mal problem aj ja po istalacii mavericksu, oprava prav mi pomohla. skus
3. januára 2014 o 14:27 #374644
Elite_SKÚčastník (Participant)No idem to skusit…mam MBA mid2012 i5 4G RAM 128GB SSD intelHD4000 1024MB
5. januára 2014 o 23:28 #374863
Elite_SKÚčastník (Participant)hosi tak to nefunguje vobec…..vsetko co neslo som vymazal a nainstaloval znovu islo mi to jeden den a znovu naskocili otazniky wtf?????? je to mozne????
6. januára 2014 o 12:29 #374894
HurfoÚčastník (Participant)Napada ma ci nepouzivas nahodou nejaky cistic ala CleanMyMac ci antivirovy program? Spominanu aplikaciu si predpoklamam prekopiroval do zlozky Aplication a nespustal z DMG suboru.
6. januára 2014 o 22:39 #374953
Elite_SKÚčastník (Participant)Tak pouzivam DaisyDisk ale antivir nemam a normalne som vzdy vsetko skopiroval do apps nefunguje mi to proste a nechapem tomu pouzivam casto utorrent crossover ….ma to nejaky vplyv????
6. januára 2014 o 22:45 #374955
Elite_SKÚčastník (Participant)Dpc az taky profik niesom ale pise mi toto co asi nebude ok:(
Overujú sa práva pre „Macintosh HD“Skupina sa líši na „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“, mala by byť 80, je 0.
Prístupové práva sa líšia na „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“, mali by byť -rw-rw-rw- , sú -rw-r–r– .Upozornenie: SUID súbor „System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent“ bol upravený a nebude opravený.Overenie práv je dokončené
Opravujú sa práva pre: „Macintosh HD“Skupina sa líši na „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“, mala by byť 80, je 0.
Prístupové práva sa líšia na „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“, mali by byť -rw-rw-rw- , sú -rw-r–r– .Opravené „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“
Upozornenie: SUID súbor „System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent“ bol upravený a nebude opravený.Oprava práv je dokončená
20. januára 2014 o 8:56 #375917
gnomaÚčastník (Participant)toto môžeš kľudne ignorovať
http://support.apple.com/kb/TS1448?viewlocale=en_US&locale=en_US
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.