Nefungujúce aplikácie???

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Nefungujúce aplikácie???

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Elite_SK
    Účastník (Participant)

Ahojte! Potreboval by som poradit ak ma niekto podobne skusenosti! Normalne som zapol Mac a zrazu mi akoby vymazalo aplikacie napr. Skype, Office a GarageBand a este niekolko inych, v docku zostali akurat otazniky a ked to kliknem pre spustenie tak to napise „aplikaciu nieje mozne spustit“ -10810

Mam nainstalovany Mavericks, a cele je to nejake na hovno trha to nie je to vobec plynule ako pred tym, celkom som sklamany aj s OSX aj s IOS7….WAKE UP APPLE!!!

Dakujem, Lukas!!!

magero
    Účastník (Participant)

Treba opravit prava na disku. Chod do Disk Utility a tam daj opravit prava na disku, mne to pomohlo.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

same ti nic nevymazalo. Over si stav disku. Oprava prav nepomoze.

Kolko mas RAM? Mavericks na 2 GB je fakt utrpenie, na 4 GB lepsie, ale malo. Odporucam MINIMALNE 8 GB RAM, v dnesnej dobe snad uz zaklad.

iTuxx
    Moderátor

Aaale 4GB uplne postacuje, este aj hrat sa na tom da a aj multitasking fici bezchybne. Nie je to vobec malo.

magero
    Účastník (Participant)

Ja mam iMAC 4GB ram, mavericks, mam SSD a fici to uplne super. ziaden problem. S tymi appkami som mal problem aj ja po istalacii mavericksu, oprava prav mi pomohla. skus

Elite_SK
    Účastník (Participant)

No idem to skusit…mam MBA mid2012 i5 4G RAM 128GB SSD intelHD4000 1024MB

Elite_SK
    Účastník (Participant)

hosi tak to nefunguje vobec…..vsetko co neslo som vymazal a nainstaloval znovu islo mi to jeden den a znovu naskocili otazniky wtf?????? je to mozne????

Hurfo
    Účastník (Participant)

Napada ma ci nepouzivas nahodou nejaky cistic ala CleanMyMac ci antivirovy program? Spominanu aplikaciu si predpoklamam prekopiroval do zlozky Aplication a nespustal z DMG suboru.

Elite_SK
    Účastník (Participant)

Tak pouzivam DaisyDisk ale antivir nemam a normalne som vzdy vsetko skopiroval do apps nefunguje mi to proste a nechapem tomu pouzivam casto utorrent crossover ….ma to nejaky vplyv????

Elite_SK
    Účastník (Participant)

Dpc az taky profik niesom ale pise mi toto co asi nebude ok:(

Overujú sa práva pre „Macintosh HD“Skupina sa líši na „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“, mala by byť 80, je 0.
    Prístupové práva sa líšia na „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“, mali by byť -rw-rw-rw- , sú -rw-r–r– .Upozornenie: SUID súbor „System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent“ bol upravený a nebude opravený.

Overenie práv je dokončené

Opravujú sa práva pre: „Macintosh HD“Skupina sa líši na „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“, mala by byť 80, je 0.
    Prístupové práva sa líšia na „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“, mali by byť -rw-rw-rw- , sú -rw-r–r– .Opravené „Library/Printers/InstalledPrinters.plist“
    Upozornenie: SUID súbor „System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent“ bol upravený a nebude opravený.

Oprava práv je dokončená

gnoma
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.