nedostupny unibody macbookpro 17″

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware nedostupny unibody macbookpro 17″

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    stvorbodka
    Účastník (Participant)

nemate nahodou niekto info kedy by na slovensko mohol konecne dorazit 17″ macbook pro? objednal som ho uz skoro pred dvoma mesiacmi a stale nic, vraj este na slovensko neprisiel ani kus. pride mi to uz relativne dost dlha doba aj na apple, ved predstaveny bol zaciatkom januara.

pythoon007
    Účastník (Participant)

objednaval si cez apple store?

durotrulo
    Účastník (Participant)

ja som ho objednaval v McShark vo Viedni, na fakture mam 4 tyzdne, ale povedali mi ze to moze byt az 6 tyzdnov.
    tiez som uz nedockavy :)

ale mozno je to tym ze ide o BTO takze preto tych 6 predpokladam….

stvorbodka
    Účastník (Participant)

pythoon: nie, na tom slovenskom este hadam ani nevysiel:) objednaval som u SWP

durotrulo: a kolko uz cakas? ja som si tiez daval antiglare:)

durotrulo
    Účastník (Participant)

no uz vyse tyzdna myslim.
    hej hej ako inak – antiglare :) a tiez 2.9 verziu a 7200rpm

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

vy sa ale mate hehehe :) ja este pockam rok na kupovanie noveho booku…ale tiez asi pojdem do 17-ky kedze maju iba tie matny display :)

mylanko
    Účastník (Participant)

Pokial nejde o standardnu konfiguraciu (co matny display nie je) tak doba dodania je od 4 – 6 tyzdnov aj u nas a je jedno kde na Slovensku to kupujete (ci uz Apple.sk alebo nejaky APR).

stvorbodka
    Účastník (Participant)

mylanko: ja mam objednany uz 7 tyzdnov a informacie ze na slovensko nedorazil este ani kus 17″, tak neviem neviem.

mylanko
    Účastník (Participant)

No ved ano. Tym som myslel, ze treba pockat, kym sa u nas zacnu normalne predavat + doba dodania CTO konfiguracie – teda ta bude v tomto pripade asi o nieco skratena (mozno aj na 0), kedze by to malo byt uz predobjednane a malo by to prist medzi prvymi zasielkami. Keby sa u nas predavali uz tych 7 tyzdnov, davno by si ho mal, kedze standardna doba dodania je tych 4-6 tyzdnov:) Zial musis pockat, kym k nam pridu :)

stvorbodka
    Účastník (Participant)

chjo, myslim ze si idem zlozit kyjak do slamenej chatrce a usedavo plakat. kurnik aj s tymto trhom…

mylanko
    Účastník (Participant)

Vraj by mali prist posledny marcovy tyzden do skladu, z ktoreho beru vsetci APR, teda vratane SWP. Kym to pride odtial k nim, tak to uz je len 1, max 2 dni.

stvorbodka
    Účastník (Participant)

konence niekto!

dik:)

durotrulo
    Účastník (Participant)

to znamena ze BTO polovica aprila?

mylanko
    Účastník (Participant)

No v tvojom pripade asi tak nejak, mozno o cosi dlhsie, kedze si ho objednaval pred tyzdnom. Totiz tie konfiguracie nedrzi skladom nikto ani ich nikto nesklada, ani v Madarsku nie su skladovane, preto to trva tak dlho. Ked som ja bral CTO iMacu, tak to trvalo myslim len 3 tyzdne. Co sa tyka stvorbodky, tak to vidim tak, ze pride v jednej z prvych zasielok. Otazka je len to, ci ho mali moznost predobjednat v SWP uz 7 tyzdnov dozadu, pretoze nie vzdy sa to da v takom velkom predstihu – pokial ho neeviduju v systeme, tak s tym nikto nepohne.

stvorbodka
    Účastník (Participant)

swp stale mlci, nevies nahodou ci uz dosli alebo nie?

durotrulo
    Účastník (Participant)

prave som volal do storu a ze nevedia povedat, ze sa ozvu ak sa nieco zmeni, tak som zvedavy, na apple.at maju ze „Versandfertig in: 3 Tage“ ale to nemusi nic znamenat.

inac neviete ci ten novy firmware naozaj riesi problemy s grafikou?

stvorbodka
    Účastník (Participant)

mne prave pisali mail ze naisto bude druhy aprilovy tyzden, juch!

durotrulo
    Účastník (Participant)

lucky man :)

iDominica
    Účastník (Participant)

psychodiagnostic:preco chces matny?

Teleke z Toloko
    Účastník (Participant)

už ho někdo máte? tady v CZ zatím nedorazil :( mám slíbeno polovinu dubna :(

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.