Nedaju sa nahradit jednotilove subory (Mac OSX Leopard 10.5.4)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Nedaju sa nahradit jednotilove subory (Mac OSX Leopard 10.5.4)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

Cafte, chcel som nahrat na server nejake veci vlastne nahradit stare subory s novymi nejde mi to, najprv som si myslel ze nemam nastavene pri suboroch Read & Write tak som to spravil, ale ani tak to neslo, tak ze to asi bude chyba na serveri, ale teraz ked som chcel nahradit nejake subory v na MAC-u tak ani to to nejde tu som spravil screenshooty co mi to vypisuje

najprv tam dam ze Replace: http://i195.photobucket.com/albums/z310/psychodiagnostic/Picture1-13.jpg
    a potom toto mi vyhodi: http://i195.photobucket.com/albums/z310/psychodiagnostic/Picture2-1.jpg

viete mi poradit ze ako to spravit??? Co stym je??? Dakujem!!! :)

mrzo
    Účastník (Participant)

Skontroluj si cez Terminal este ACLka – ls s prepinacom -e – moze byt ze tam je deny delete alebo nieco podobne.

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

fuh toto je na mna uz vela…az tak sa do toho nevyznam ze by som pouzival terminal…

Sevo
    Účastník (Participant)

Toto sa stalo raz mne, ked som vsetko odzalohoval na ext. disk (nie este cez TM) a po preinstalovani to neslo prekopirovat spat…

mrzo
    Účastník (Participant)

No skus si pozriet na ten adresar cez cmd+i ci tam mas „You can read and write“ alebo „You have custom access“. Inak ako pozeram na tie screeny tak to skor vyzera ze len na niektore subory nemas prava potrebne tak skus zmenit prava pre vsetky veci v tom adresary – oznacit adresar, nastavit mu potrebne prava a cez tu ikonku vedla +- zvolit „Apply to enclosed items“

Mano5
    Účastník (Participant)

Podla obrazkov to vyzera len subory AI. Ak ano, tak to je chyba Illustratora (suborov .ai). To robi aj na Win. Skus subor otvorit a ulozit ho pod inym nazvom (prepisanie nepomoze). Nechcem strasit, ale zopar prac som takto stratil. Potom sa isty cas stavalo, ze subory ai nesli zmazat – pomohlo mazanie cez CTRL alebo SHIFT.
    Skus skopirovat iny typ suboru z toho adresara. Ak pojde, tak potom je to tak ako hovorim. Ako nie – nik nie je neomylny.

PS: teraz pouzivame CS3 (Win aj Mac) a uz sa mi to davno nestalo. Najviac to asi blblo s CS2.

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

fuhaaa…to az taketo problemy???? No lebo ja to mam tak ze co spravim cez tyzden prace tak to potom kazdy piatok skopcim na firemny hard disc a stale som hodil tam cely ten adresar a dal som ze Replace All, ale teraz mi to nejde….neviem preco to moze byt
    2 mrzo: to co vravis som uz robil, ale nic to nepomohlo :(
    asi to bude to co vravi Mano5 do riti…neni to moc dobre…

ale diky chalani :)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.